reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuski grudniowe

Dzień dobry:-)

Super, że wszystkie wizyty udane i dzidziolki tak pięknie rosną:tak: trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty:-) ja wybieram się do ginka za tydzień i muszę się zebrać, żeby badania zrobić:eek:

Ja pamiętam swoje dzieciństwo na wsi, jadłam ziemię z kwiatków, taplałam się w stawku dla kaczek a teraz wszyscy dmuchają i chuchają na dzieciaki i wynajdują co rusz nowe choroby :sorry2:

Fiolka my teraz mieszkamy na wsi i nasz Bartuś to ewidentnie takie dziecko jak kiedyś -> biega na boso cały dzień, czasem zje jakąś ziemię (choć już teraz rzadziej) albo piasek, biega za kotami, włazi na niskie drzewa masakra, ale przynajmniej jest zdrowy i ma frajdę:tak:

Jak tam samopoczucie??? Ja jako tako się czuję i właśnie zabieram się za śniadanko, żeby mnie mdłości nie dopadły:-p

reklama
Witajcie z rana
Dziewczyny ja to jakaś z innej bajki chyba. Nie mam żadnych nudności czy mdłości. Jem wszystko na co mam ochotę czyli same owoce i (w tym tyg) bułki z serem żółtym. Mięsa nie jem prawie wcale bo ochoty na nie nie mam a wręcz mnie od niego odrzuca. Rano nie mam brzuszka, wieczorami jestem w 6-7 miesiącu ciąży :-D
Czyje się świetnie, jestem pełna energii, popołudniami tylko muszę trochę poleżeć lub się zdrzemnąć. Tą ciążę przechodzę rewelacyjnie.
Mam nadzieję że wasze dolegliwości już niedługo pójdą w zapomnienie i będziecie szczęśliwymi ciężarówkami.

Dzień dobry:-)

A ja dziś musiałam zjeść suchy chleb :-D tzn, skurcze żołądka nie pozwoliły go niczym posmarować ani obłożyć:-D Ale teraz już lepeij:-)
Dzis chyba też cieplutko, bo świeci jak.....
Ide się pomału szykować:-)
Miłego dnia Wam i brzuszkom:-)

hej mamusie :-) ja nadal masakrycznie się czuję.... wykończona już jestem... czytam Was na bieżąco ale nie mam mocy pisać...

dziewczynom po wizytach: super wieści :-) oby takie każda z nas otrzymywała :-):-):-)
Wiolka: bardzo się cieszę, że dzidzia zdrowa i fika koziołki

trzymajcie się cieplutko....

Witam kolejny cudny dzien jeeeeeee
A ja zauwazylam ze u mnie nie da rady bym nic nie zjadla przez np 4 godziny bo mnie mdli musze jesc co 2h I jest super:)
Milego dnia

Lolcia tak dzieki maly juz ok:-), odlicza dni do weekendu bo to jego urodziny i jedziemy do disneylandu:-)

Bulkaasia milego dnia w pracy:tak:

Ruda-Iza tylko sie cieszyc jak nic nie doskwiera, mnie mecza mdlosci od 5 tyg i tak jak Goko nie mam juz sily:-(

I ja spadam do pracy,dzis dlugi dzien przede mna, ale za to wieczorkiem pedze do gina podejrzec fasolke:-)

Do wieczorka, milego dnia:tak:

Hej!!! Dzisiaj o 19.45 kolejna wizyta... mam lekkiego stresika...ale dam radę...
Gratuluję wszystkim udanych wizyt!!!
W DDTVN właśnie mówią o kradzieżach w szpitalach.....

noukie udanej wizyty i daj znaka
ruda iza szczęściara z ciebie
w nocy muliło. teraz leżę jak wstaje to odczuwam żołądek...w niedziele urodzinki Julci muszę sprzątać, zrobic liste zakupów jakiś plan opracować:angry:

hej dziewczynki

dołączę do fatalnie się czujących. Co prawda mdłości męczą mnie już "tylko":baffled: wieczorami ale za to pojawiły się zawroty głowy i omdlenia. Ciągle mi słabo.

chciałam Wam jeszcze powiedzieć, że w lidlu są dziś ciuchy ciążowe, tuniki, getry, spodnie dresowe. Ja kupiłam, obejrzałam w domu i jak dla mnie mogą być. Getry i spodnie nawet dobrej jakości, tuniki takie sobie ale stwierdziłam, że na lato z chłopcami do piachu są ok. Jeśli się zdecydujecie na zakup to uważajcie na rozmiar, ja niby kupiłam tunikę w swoim typowym rozmiarze, a okazała się ciut za duża. Lepiej otworzyć opakowanie i obejrzeć.

reklama
Hej.
Ja czuję się też słabo i te mdłości :(
Jeszcze wczesniej wstałam aby pomóc koleżance w remoncie
a tu cisza i mi ie odpisuje. chyba się wkurzę :/

Do góry