reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuski grudniowe

Dzień dobry:-)

Super, że wszystkie wizyty udane i dzidziolki tak pięknie rosną:tak: trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty:-) ja wybieram się do ginka za tydzień i muszę się zebrać, żeby badania zrobić:eek:

Ja pamiętam swoje dzieciństwo na wsi, jadłam ziemię z kwiatków, taplałam się w stawku dla kaczek a teraz wszyscy dmuchają i chuchają na dzieciaki i wynajdują co rusz nowe choroby :sorry2:

Fiolka my teraz mieszkamy na wsi i nasz Bartuś to ewidentnie takie dziecko jak kiedyś -> biega na boso cały dzień, czasem zje jakąś ziemię (choć już teraz rzadziej) albo piasek, biega za kotami, włazi na niskie drzewa masakra, ale przynajmniej jest zdrowy i ma frajdę:tak:

Jak tam samopoczucie??? Ja jako tako się czuję i właśnie zabieram się za śniadanko, żeby mnie mdłości nie dopadły:-p

reklama
Witajcie z rana
Dziewczyny ja to jakaś z innej bajki chyba. Nie mam żadnych nudności czy mdłości. Jem wszystko na co mam ochotę czyli same owoce i (w tym tyg) bułki z serem żółtym. Mięsa nie jem prawie wcale bo ochoty na nie nie mam a wręcz mnie od niego odrzuca. Rano nie mam brzuszka, wieczorami jestem w 6-7 miesiącu ciąży :-D
Czyje się świetnie, jestem pełna energii, popołudniami tylko muszę trochę poleżeć lub się zdrzemnąć. Tą ciążę przechodzę rewelacyjnie.
Mam nadzieję że wasze dolegliwości już niedługo pójdą w zapomnienie i będziecie szczęśliwymi ciężarówkami.

Dzień dobry:-)

A ja dziś musiałam zjeść suchy chleb :-D tzn, skurcze żołądka nie pozwoliły go niczym posmarować ani obłożyć:-D Ale teraz już lepeij:-)
Dzis chyba też cieplutko, bo świeci jak.....
Ide się pomału szykować:-)
Miłego dnia Wam i brzuszkom:-)

hej mamusie :-) ja nadal masakrycznie się czuję.... wykończona już jestem... czytam Was na bieżąco ale nie mam mocy pisać...

dziewczynom po wizytach: super wieści :-) oby takie każda z nas otrzymywała :-):-):-)
Wiolka: bardzo się cieszę, że dzidzia zdrowa i fika koziołki

trzymajcie się cieplutko....

Witam kolejny cudny dzien jeeeeeee
A ja zauwazylam ze u mnie nie da rady bym nic nie zjadla przez np 4 godziny bo mnie mdli musze jesc co 2h I jest super:)
Milego dnia

Lolcia tak dzieki maly juz ok:-), odlicza dni do weekendu bo to jego urodziny i jedziemy do disneylandu:-)

Bulkaasia milego dnia w pracy:tak:

Ruda-Iza tylko sie cieszyc jak nic nie doskwiera, mnie mecza mdlosci od 5 tyg i tak jak Goko nie mam juz sily:-(

I ja spadam do pracy,dzis dlugi dzien przede mna, ale za to wieczorkiem pedze do gina podejrzec fasolke:-)

Do wieczorka, milego dnia:tak:

Hej!!! Dzisiaj o 19.45 kolejna wizyta... mam lekkiego stresika...ale dam radę...
Gratuluję wszystkim udanych wizyt!!!
W DDTVN właśnie mówią o kradzieżach w szpitalach.....

noukie udanej wizyty i daj znaka
ruda iza szczęściara z ciebie
w nocy muliło. teraz leżę jak wstaje to odczuwam żołądek...w niedziele urodzinki Julci muszę sprzątać, zrobic liste zakupów jakiś plan opracować:angry:

hej dziewczynki

dołączę do fatalnie się czujących. Co prawda mdłości męczą mnie już "tylko":baffled: wieczorami ale za to pojawiły się zawroty głowy i omdlenia. Ciągle mi słabo.

chciałam Wam jeszcze powiedzieć, że w lidlu są dziś ciuchy ciążowe, tuniki, getry, spodnie dresowe. Ja kupiłam, obejrzałam w domu i jak dla mnie mogą być. Getry i spodnie nawet dobrej jakości, tuniki takie sobie ale stwierdziłam, że na lato z chłopcami do piachu są ok. Jeśli się zdecydujecie na zakup to uważajcie na rozmiar, ja niby kupiłam tunikę w swoim typowym rozmiarze, a okazała się ciut za duża. Lepiej otworzyć opakowanie i obejrzeć.

reklama
Hej.
Ja czuję się też słabo i te mdłości :(
Jeszcze wczesniej wstałam aby pomóc koleżance w remoncie
a tu cisza i mi ie odpisuje. chyba się wkurzę :/

Do góry