reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuski grudniowe

Ciril-okropny kamień z serca mi spadł omal tam na zawal nie umarłam prosiłam ich żeby sprawdzili dobrze kręgosłup czy napewno zdrowy nóżki serduszko główke ale wszystko jest super a dzidzior ruchliwy nie chciał sie dać mierzyć serduszka też słuchaliśmy mam nadzieje że wszystkie bedziecie przynosiły dobre wieści z wizyt :tak: Ankka-bedzie dobrze a kto nie ma stracha kazda sie boi ale widok dziecka wiercącego sie na ekranie wynagradza wszelki strach i daje nadzieje na lepsze jutro:-)ja po powrocie zakupilam dla mojego bąbla śpioszki i body z długim rękawem i skarpetusie powoli będę sobie kompletować wyprawke

reklama
Dzień doberek:-) Pogoda u mnie przepiękna, cieplutko, słoneczko świeci i aż chce się żyć. Do tego cały dzień bez żadnych problemów z bólem brzucha czy innych części ciałka.
Na obiadek zjadłam pierogi ruskie i pół słoika ogórasów kiszonych:zawstydzona/y:
kiss, wiolka gratuluję udanej wizyty i trzymam kciuki za dalsze wspaniałe wieści:tak:
Basia_ona ja mam usg w szpitalu 11 czerwca i to będzie u mnie też 13tydzień, co do badania na zespół downa i przezierność to u mnie w szpitalu robią te badania i dlatego połozna mi powiedziała, że do 24tyg można usunąć ciążę.

Czekam na burzę... przynajmniej powietrze się by ochłodziło i lżejsze zrobiło, bo na tę duchotę nie mam już siły... :baffled:

Gratuluje udanych wizyt :-)
Ja się nie decyduje na prenatalne.
Odpisali mi z tego centrum co mi gin adres dała i wykonują w zwykłym 2D.
A to kosztuje 250 zł więc moja gin mi też pomierzy na następnej wizycie (za 80 zł) i to mi raczej starczy.
Oczywiście koszta nie są ważne ale czytałam też nie za fajne opinie o nich.

Kiss Wiola gratuluje udanych wizyt i tak cudownych wiesci:tak:

A ja po pracy zjadlam sobie chorizo z mozarella i teraz czytam w necie, ze nie wolno salami tez nie:-:)-:)-(

Noukie poważnie nie można w ciąży jeść salami? ja ją jem często bo uwielbiam no i teraz to mnie zaskoczyłaś.

Ja tez i salami jadlam wczoraj:-( nie, nie mozna bo jest z surowego miesa:sorry2:

A powiedzcie mi twarog z jakiego mleka jest robiony chodzi mi o to czy z pasteryzowanego?????

Salami to podobno jakieś surowe mięso, więc na wszelki wypadek nie wolno, tak jak tatara, pleśniowego sera, sushi, wędzonych rzeczy. Choć uważam, że wszystko w granicach rozsądku, nie ma co wariować

Witajcie . dziękuje wszystkim dziewczynom, które mnie pocieszyły.Jesteście nie ocenione.
Dziś miałam usg dzidzia żyje, nic się nie odkleja, serce bije według usg 8 tydzien i 4 dni, dzieć ma 1.96 cm:-Dmam piękne zdjęcie.
wiolka super wieści.
liwus nie martw się takie same miałam objawy a widzisz wszystko dobrze;-)
noukie nie martw się tym salami.

reklama
Nathani odetchnelam z ulga. Swietne wiesci

Z tym jedzeniem salami to ja uwazam ze jak I serem plesniowym plasterek nie zaszkodzi, a sushi zadko kiedy teraz tylko z surowizny robione, ja tam jadam algi ryz I np papryka lub tunczyk nie zaszkodzi

Do góry