reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuski grudniowe

Ciril-okropny kamień z serca mi spadł omal tam na zawal nie umarłam prosiłam ich żeby sprawdzili dobrze kręgosłup czy napewno zdrowy nóżki serduszko główke ale wszystko jest super a dzidzior ruchliwy nie chciał sie dać mierzyć serduszka też słuchaliśmy mam nadzieje że wszystkie bedziecie przynosiły dobre wieści z wizyt :tak: Ankka-bedzie dobrze a kto nie ma stracha kazda sie boi ale widok dziecka wiercącego sie na ekranie wynagradza wszelki strach i daje nadzieje na lepsze jutro:-)ja po powrocie zakupilam dla mojego bąbla śpioszki i body z długim rękawem i skarpetusie powoli będę sobie kompletować wyprawke

reklama
Dzień doberek:-) Pogoda u mnie przepiękna, cieplutko, słoneczko świeci i aż chce się żyć. Do tego cały dzień bez żadnych problemów z bólem brzucha czy innych części ciałka.
Na obiadek zjadłam pierogi ruskie i pół słoika ogórasów kiszonych:zawstydzona/y:
kiss, wiolka gratuluję udanej wizyty i trzymam kciuki za dalsze wspaniałe wieści:tak:
Basia_ona ja mam usg w szpitalu 11 czerwca i to będzie u mnie też 13tydzień, co do badania na zespół downa i przezierność to u mnie w szpitalu robią te badania i dlatego połozna mi powiedziała, że do 24tyg można usunąć ciążę.

Czekam na burzę... przynajmniej powietrze się by ochłodziło i lżejsze zrobiło, bo na tę duchotę nie mam już siły... :baffled:

Gratuluje udanych wizyt :-)
Ja się nie decyduje na prenatalne.
Odpisali mi z tego centrum co mi gin adres dała i wykonują w zwykłym 2D.
A to kosztuje 250 zł więc moja gin mi też pomierzy na następnej wizycie (za 80 zł) i to mi raczej starczy.
Oczywiście koszta nie są ważne ale czytałam też nie za fajne opinie o nich.

Kiss Wiola gratuluje udanych wizyt i tak cudownych wiesci:tak:

A ja po pracy zjadlam sobie chorizo z mozarella i teraz czytam w necie, ze nie wolno salami tez nie:-:)-:)-(

Noukie poważnie nie można w ciąży jeść salami? ja ją jem często bo uwielbiam no i teraz to mnie zaskoczyłaś.

Ja tez i salami jadlam wczoraj:-( nie, nie mozna bo jest z surowego miesa:sorry2:

A powiedzcie mi twarog z jakiego mleka jest robiony chodzi mi o to czy z pasteryzowanego?????

Salami to podobno jakieś surowe mięso, więc na wszelki wypadek nie wolno, tak jak tatara, pleśniowego sera, sushi, wędzonych rzeczy. Choć uważam, że wszystko w granicach rozsądku, nie ma co wariować

Witajcie . dziękuje wszystkim dziewczynom, które mnie pocieszyły.Jesteście nie ocenione.
Dziś miałam usg dzidzia żyje, nic się nie odkleja, serce bije według usg 8 tydzien i 4 dni, dzieć ma 1.96 cm:-Dmam piękne zdjęcie.
wiolka super wieści.
liwus nie martw się takie same miałam objawy a widzisz wszystko dobrze;-)
noukie nie martw się tym salami.

reklama
Nathani odetchnelam z ulga. Swietne wiesci

Z tym jedzeniem salami to ja uwazam ze jak I serem plesniowym plasterek nie zaszkodzi, a sushi zadko kiedy teraz tylko z surowizny robione, ja tam jadam algi ryz I np papryka lub tunczyk nie zaszkodzi

Do góry