reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuski grudniowe

reklama
Dzień doberek :-) U nas zapowiada się śliczny dzień ale to dobrze bo wielkie uroczystości mamy w naszym Kościele i pogoda pasuje nam ładna zwłaszcza, że większość drogi piechurkiem trzeba pokonać bo drogi poblokowane :-D Ogólnie już mi się nic nie chce ale może będzie lepiej :-D Życzę wam kochane miłej i słonecznej niedzieli :tak:
Ania "kululu" :-D Czyli czerwoni czy niebiescy?? :-D
Joanna ja nie lubię sportu oglądać a już boksu to w ogóle :tak: Chyle czoła przed takim zainteresowaniem u kobietki :-)
Gryzoń no jak mogłaś :-D

Witam i ja niedzielnie:tak:

Ja też nie lubie oglądać sportów, więc trzymam sztamę z lolcią hehe

Ja dzis rano miałam szarpiące chwile, az mi łzy ciurkiem leciały, co za okropne uczucie:no:

A my pojechalibysmy dziś na dzień konia tez fajne uroczystości z końmi rzecz jasna ale mężu pracy - powinnam ja być ale mnie ze tak powiem wyrecza (sklep):-p

Witam o poranku.
My wczoraj oglądaliśmy mecz razem z mężusiem. Niestety ja nie lubię oglądacz piłki nożnej bo się bardzo przy tym denerwuje. Pod koniec meczu mój nerw osiągnął górną granicę, szlag mnie trafił i poszłam spać :-D Dziś się dowiedziałam, ze wygrała nie ta drużyna co powinna ale trudno.
My wczoraj byliśmy u moich rodziców ogłosić radosną nowinę. Babci aż łezka zakręciła się się w oku ze szczęścia.
A dziś z moim łobuzem wybieram się na rower. Mam nadzieję że się wyhasa i da mi wieczorem spokój bo nie mam do niego siły.

Hej Grudnióweczki, u mnie niestety szaro i mokro:-(
Ja za takim sportem nie przepadam więc nie oglądałam. Na śniadanko zjadłam jajeczko i kakao - dzisiaj duża porcja nabiału z samego rana;-)
Czy wy też takie płaczące jesteście? Mi ciągle łzy lecą, co oglądam lub czytam, tak samoistnie. Dzisiaj w nocy wstawałam na siusiu 6 razy, masakra jakas a przecież wczoraj nie piłam zbyt dużo.
Joanna, sarka życzę wam lepszego samopoczucia:tak:

Aniu tutaj nie ma reguły, jesli kobieta jest w ciazy i pracuje na wieczornej zmianie to robi jak dlugo moze. ja pracuje 4 dni w tygodniu, ale przestawia mi sie wszystko i w weekend tez siedze do 2-3bo spac nie moge. ja bylam na dziennej zmianie,ale zmienilam na wieczorna zanim okazalo sie ze jestem w ciazy...takze musze dac rade do grudnia a u nas mamy 6 tyg chorobowego full platnego takze 6 tyg przed macierzynskim pojde na zwolnienie. bo tu jeszcze jest tak ze na macierzynski sie idzie 2 tyg. przed planowana data porodu, a jak sie przenosi to juz nasza strata. ja z Maja stracilam prawie miesiac bo termin byl na 26.10 macierzynski zaczelam 12.10 a maja urodzila sie 4.11 .2011

Czy wy też takie płaczące jesteście? Mi ciągle łzy lecą, co oglądam lub czytam, tak samoistnie.

Hmmm wczoraj dowiedziałam się że w TV będzie film "Zaklinacz koni" rozwyłam się na samo wspomnienie filmu. Później jak się zaczynał... na logo producenta zaczęłam szlochać. A później przyszedł mężuś i zabrał mi pilota od TV i już było dobrze :cool2:

reklama
Do góry