reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuski grudniowe

Madlen ja Ide 28 nie moge sie doczekac bo dopiero Badanie krwi I cala reszta. Niby zaczelam dzis 12 tydzien ale strach jest codziennie.
Ja wierze ze u Was bedzie dobrze, ale Ty jako matka martwisz sie bardziej I to jest oczywiste. Tylko sie nie zadreczaj

reklama
Madlen dostałam dwa listy: pierwszy z terminem na 21 maja czyli za 2 dni na spotkanie z położną a drugi z terminem na 11 czerwca na usg. Jestem przerazona a zarazem podekscytowana bo to moja pierwsza ciąża w uk i nie mam pojecia co będzie na tych wizytach. Obym dowiedziała sie samych dobrych rzeczy.

Madlen trzymam kciuki;-) Wszystko będzie dobrze:-)
Też mam gr krwi A(-) a A. ma A(+) :-) Robili mi rok temu w lipcu po zabiegu badania na antyciala i nie mam. Też zastrzyk z immunoglobuliną dostałam :-) I za każdym razem dostawałam.

Madlen79 kciukasy zacisniete musi byc dobrze.

Ciekawe jak u Lenki???

Nathani tez cos dlugo juz nic nie pisala????

Mnie dopadl len i na sofie tv ogladam:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Uff, obiad naszykowany, kuchnia posprzątana a mnie złapały mdłości, których nie miałam od kilku dni a do tego prawy jajnik szaleje:-( Muszę się chyba położyć na troszkę bo nie daję rady...

U mnie dalej nic. A. Tylko odkurzyl, ja spalam 3h, zaraz podlogi chyba pomyje i cos poprasuje:-) Ah.. Postep jedynie z praniem:-D bo juz 2 sie robi. A spac sie dalej chce jakos. Malej troche poczytalam i moze pozniej pojdziemy na placyk...

Jej dziewczyny u mnie tez taki spiacy dzien no za nic wziac sie nie moglam:-:)-:)-( z malym tylko spacer zaliczylismy, a brzuch to i mnie dzis bardzo boli, tzn jajnik kluje jak szalony:szok::szok:

reklama
Hej, hej :-)
Joanna no nie było lenistwa :-D Posprzątałam, kosiłam trawkę, byłam z moimi chłopcami na zakupach i pizze zrobiłam i jeszcze pozmywałam żeby mieć już spokój :-D Brakło tylko chęci na prasowanko :tak: Do 28 maja już niedaleko zleci szybciutko i gratuluję 12 tyg :tak:
madlen79 kochana ja trzymam kciuki za ciebie i maleństwo i wierzę, że wszystko będzie dobrze. Plus w tej sytuacji jest taki, że będziesz miała lepszą opiekę i na pewno będą się troszczyć o twoją dziecinkę i nie pozwolą aby stało się coś złego :tak:
Fiolka zrób tak jak ci intuicja podpowiada. Jak mają cię te badania uspokoić to się wybierz a jak nie to za pieniążki zaoszczędzone kup sobie coś ładnego albo coś dla maluszka :tak:
Chciałam oglądnąć x factor ale mój mężuś jakiś głupi mecz włączył :sorry2: ehh faceci :-D

Do góry