reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuski grudniowe

lolcia ale ty dzisiaj powera mialas..az ci zazdroszcze..bo u mnie dalej lenistwo..do tego jeszcze dzisiaj okropny bol glowy..

reklama
Witam serdecznie ponownie ;)
a ja dzis mam koszmarny dzien, wczoraj wrocilam z Polski a dzis padam, nawet wymiotuje, ale nie wiem czy ze zmeczenia czy dlatego ze wczoraj tak "dziko" jadlam. Ogolnie narazie chudne, na wadze - 1 kg.

madlen79 po tygodniach lenistwa trafił się lepszy dzień :-D Sama nie wiem skąd taka moc :-p A ty kochana masz prawo być rozleniwiona i wcale się tym nie przejmuj :tak: Jak coś leży ci na oczach to wrzuć w kąt i już będzie czysto - ja tak robię jak mam lenia :-D
Joanna to może jakiś dobry dzień i w ukeju się trafił? :-)
neska no wreszcie jesteś, akurat dzisiaj o tobie myślałam bo miało cię nie być 3 tyg a ja nie mogłam skumać czy już minęło czy o nas zapomniałaś :-p Jak podróż i "wczasy" w pl??

Witaj Neska :-) Odpoczełaś troche?

No :-) Jestem z siebie dumna :-D Postanowienie na dziś spełnione :-D Nie poprasowałam, bo już nie miałam siły :-D ale ogarnełam jak przystało, i nie wstyd już kogoś zaprosić:-D A i nawet u Laury zabawki posprzątałam :-D
Miłej nocy życze:-)

A musze się pochwalić:-D Właśnie nie dawno ogarnełam, że mój brzusio już większy niż cycuchy :-D

A ja dzis powera nie mialam i nadaje juz z lozeczka;-) a i tak nic nie moge robic to ide spac:-p

Ania nie no mojemu brzuszkowi to jeszcze duzooooo brakuje do piersi, urosly bardzo:zawstydzona/y:

Ciezko was nadgonic.... ja zmeczona jestem po pracy, spac nie moge do 3ciej... teraz juz coraz zadziej bede wchodzic na forum bo jakos nie mam weny :( no chyba ze po usg pochwalic sie co tam u mnie w trawie piszczy. Niestety nie mam sily czytac wszystjich postow, w tygodniu to wracam z pracy, klade sie spac ok 3 nad ranem, spie do 11, a potem spedzam czas z córka a na 16 znow do pracy. Pozdrawiam was i postaram sie jeszcze zajrzec.

Noukie mi też urosły, ale mówie na czas bez biustonosza :-D

Basiu dasz rade:-) A poweidz mi to nie jest tak, że w Twoim stanie nie powinnaś na nockach robić? Zresztą jak dobrze kojarze, to chyba i tak niedługo na zwolnienie idziesz? :-) Dasz rade, jeszcze troszke:-)

lolcia u mnie też mecz:-D Pytaliśmy Laure kto ma wygrać :-D Niebiescy czy czerwoni:-D To stwierdziła, że "kululu" :-D:-D

reklama
Hej, hej :-)
Joanna no nie było lenistwa :-D Posprzątałam, kosiłam trawkę, byłam z moimi chłopcami na zakupach i pizze zrobiłam i jeszcze pozmywałam żeby mieć już spokój :-D Brakło tylko chęci na prasowanko :tak: Do 28 maja już niedaleko zleci szybciutko i gratuluję 12 tyg :tak:
madlen79 kochana ja trzymam kciuki za ciebie i maleństwo i wierzę, że wszystko będzie dobrze. Plus w tej sytuacji jest taki, że będziesz miała lepszą opiekę i na pewno będą się troszczyć o twoją dziecinkę i nie pozwolą aby stało się coś złego :tak:
Fiolka zrób tak jak ci intuicja podpowiada. Jak mają cię te badania uspokoić to się wybierz a jak nie to za pieniążki zaoszczędzone kup sobie coś ładnego albo coś dla maluszka :tak:
Chciałam oglądnąć x factor ale mój mężuś jakiś głupi mecz włączył :sorry2: ehh faceci :-D

Uwaga zdrada - popieram Twojego męża :)

Do góry