reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuski grudniowe

Witajcie kochane

Ja tylko na chwile przywitac sie po prawie 2 dniowej nieobecnosci.
Jako ze jestemy w rodzinnym miescie mojego M nic tylko wizyty u rodziny: kuzyni, ciocie itp.
Od dwoch dni jestem strasznie zmeczone, nic tylko bym spala calymi dniami.
Mam juz tego dosc bo nie moge normalnie funkcjonowac.
I do tego jeszcze dzisiaj jakas taka przygnebiona jestem:-(

Co do farbowanie wlosow to slyszalam ze lepiej sie z tym wstrzymac do 2 trymestru.
Ja na szczescie nie musze farbowac wlosow, ale przed ciaza prostowalam wlosy keratyna i bylam zachwycona.
Mialam zamiar w czerwcu zrobic to ponownie, jednak sie wstrzymam do konca ciazy. Niby te specyfiki co ich uzywa moj fryzjer nie zawieraja jakiejs wielkiej chemii, jednak troche sie obawiam i nie bede ryzykowac.

reklama
dziewczyny złe samopoczucie powoduje mało mnie na forum. ściskam Was mocno, postaram się nadrobić ...czekam na 12 tydzień jestem juz naprawde zmęczona:shocked2:

Noukie to byla gala z kopenhagi WBC dobre bylo.
Ja wlosy farbuje nie ma juz przeciwskazan, kiedys gdy wszystko bylo z amoniakiem to zapach a tak nic nie przedostaje sie do dziecka

lolcia86 - a dziekuje ;) podroz jak najbardziej udana, w samolocie nie mialam zadnych dolegliwosci (chociaz przyznam, ze mialam stracha). Bylam u lekarza, Malenstwo rosnie. Data porodu wg usg to 3 grudnia,a wg ostatniej om 2 grudnia. Pozatym w Polsce klimat chyba bardziej mi slluzyl- bo czulam sie lepiej- tzn nie mialam juz takich dolegliwosci jak wymioty, a tutaj to wrocilo. Poza tym oki ;)

Ale jestem happy :-D
Właśnie miałam telefon, że od jutra zaczynamy sprzedaż:-)
Wiem:-D Jestem głupia:-D Wy marzycie kiedy wrócicie z pracy a ja się ciesze, że ide :-D:-D

joanna jesli biala wydzielina to sie nie obawiaj:-) ja miałam do 10 tyg sucho a w 11-12 tyg wodospad akuratmialam wizyte w polowie 11t i powiedzia lam ginowi stwierdzil ze przy takm poziomie hormonow to jest normalne bol mi tez towarzyszyl tylko ze taki tępy, rozpierający momentami klucia to tez normalne aczkolwiek nie wiem jaki jest Twoj ból....

reklama
Joasiu bedzie dobrze:-) Moze narobilas sie troche i dlatego boli?
Ja wlasnie skonczylam prasowac:-) Zrobilam farsz ziemniaczany do pierogow (jutro A. bedzie robic:-) mielismy dzis robic ale miecho noe zdarzylo sie rozmrozic) zaraz zrobie farsz miesny. Dzis w sklepie taka ochota mnie naszlla na maslanke, ze musialam kupic i stwierdzilam, ze trzeba w koncu jakis obiad zrobic:-D:-D. Zaraz trzeba sie isc myc i spac:-):-)
Dobarnoc Wam. I caluski dla Brzuszkow:-*:-D

Do góry