reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuski grudniowe

reklama
hej dziewczyny,ja tylko na chwilke..na dobre wroce ,jak mdlosci przejda..
wczoraj mialam tel ze szpitala...mam konflikt...jestem zalamana..:-:)-( dzisiaj cala noc spac nie moglam...a lzy same lecialy...mam tylko nadzieje,ze to moje Malenstwo jest silne..wizyta pod koniec m-ca,to dowiem sie szczegoly..trzymajcie za nas kciuki..
przepraszam,ze tylko o sobie..:sorry2:
udanego weekendu :-)

Asia własnie tego się martwię że mi opadną :/
Madlen ale czym Ty się tak stresujesz ? na wszystko teraz są leki
poza tym moja koleżanka ma konflikt i jest jakoś w 5-6 miesiącu i wszytsko ok

madlen79 nie taki ten konflikt straszny jak go malują. Ciocia mojego M. miała i po pierwszym dziecku (jak zwykle to bywa się nie ujawnił) to potem urodziła jeszcze trójkę zdrowych dzieci. A w latach 80tych nie było takiej wiedzy na ten temat i praktycznie wogóle nie była leczona.
A dzisiaj to już wiedzą jak się odpowiednio taką ciężarną zająć, gdyby coś szło nie tak.
Ja też się trochę boję, bo mam A (RH) -, a mój M. 0 (RH) +, ale po porodzie dostałam immunoglobulinę i liczę, że się nie ujawni.

aniu ja urodzilam syna z konfliktu..a wyczytalam wczoraj ,ze przy 3ciazy jest najgorzej...
fiolka na to nie ma lekarstwa...,a skoro mam przeciwciala,to chyba normalne,ze sie stresuje...wkocnu moja krew niszczy krew Malenstwa...:-:)-(

reklama
mam nadzieje...tylko znowu przeraza mnie ,ze beda mi robic amniopunkcje..i to nawet moze wiecej niz 1..a jak bedzie bardzo zle,to Malenstwo bedzie mialo przetaczana krew nim sie narodzi..wizyty bede miala pewnie czesciej w szpitalu niz u poloznej..no i porod wywolywany szybciej...
i modlitwa o kazdy dzien,aby moj skarbek zyl...
jeszcze nie wiem jakie mam przeciwciala i jak wysokie miano..wszystko dowiem sie na wizycie..M.krew tez chca badac...
kurcze ,a juz ludzilam sie,ze tym razem wsio bedzie dobrze..jednak nie moze byc spokojnie....:-(
bulkasia a ty juz dostalas list ze szpitala ?
asiu a ty kiedy masz wizyte?

Do góry