reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuski grudniowe

A ja się witam i zmykam na praktykę :-) Dobrze, że dziś tylko do 13 :tak:
Wisienka powodzenia :-)
Joanna dobrze, że z córą już lepiej :tak:
Fiolka ja odciągałam pokarm dla młodego przez cały pobyt w szpitalu do tego przez miesiąc po wypisie próbowałam go przestawić ale się nie dało już i teraz mam nadzieję, że uda mi się karmić bo dla mnie to coś pięknego :tak: Teraz się może przejmujesz ale jak się maluch już pojawi na świecie to będzie ci pewnie obojętne czy coś leci czy nie byle dziecko było szczęśliwe i najedzone :tak:
Lece papatki i miłego dzionka ;-)

reklama
witam się z rana :-)
Obiecałam sobie zrobić dziś dzień wielkiego sprzątania :-D Zobaczymy jak to wyjdzie w praktyce:-D

Joasiu mam nadzieję, że u Mai to jednorazowy zwrot akcji:-)

Łoj....:no: u mnie pierwszy raz zwrot akcji był... Chyba za późno zjadłam.. Bo po przebudzeniu poleżałam troche dłużej:-(

Lolcia na razie dla mnie to komplletna abstrakcja :sorry2:
do tego najbardziej w swoim ciele właśnie lubię piersi a teraz jak zaczynają
się zmieniać to już panikuję :(
Wyczytałam że to przez hiperprolaktynemię którą miałam i pewnie mam

Fiolka ja tez lubilam swoje zanim urodzila sie Maya bi byly male I kragle po porodzie urosly I kilka rozmiarow masakra jakas. Teraz tez
Mialam takie ze mi sie podobaly, tylko tym razem rosna od samego poczatku dla mnie szok.
Co do karmienia ja mala karmilam 11 miesiecy teraz zamierzam nie dluzej niz 2 moze trzy miesiace. Ale nie jest to straszne ale czasem niekomfortowe.

witajcie w piekny dzien :) ja juz po sniadanku teraz ide się kąpać...ale sie rozleniwiłam a wieczorem potańcówka na weselu tylko coś mojemu M. Sie w noge stalo i kuleje wiec tance stoja pod znakiem zapytania... Milego dnia mamuśki :)

Dziendobry...

Ja juz po zakupach wybralam sie z samego ranka bo przeraza mnie ta ilosc ludzi w sobotnie popoludnia:sorry2::sorry2::sorry2: w lodowce juz pustki i trzeba bylo pouzupelniac;-)

Gryzon mnie tez jest zawsze gorzej wraz z uplywem dnia, rano mdli i odruch wymiotny mam, ale z kazda godzina w ciagu dnia dochodzi jeszcze jakis taki dyskomfort na zoladku i wieczorem czuje sie juz doslownie jakbym grype zoladkowa miala:-:)-:)-(

Lolcia, a dziekuje maly lepiej wczoraj juz nie zwracal tylko taki jakis bladziutki byl a dzis juz ok:tak:

Asia zdrowka dla malej:tak:

Ja tez musze dzis troche porobic w domu, wczoraj zaczelam, ale jakos nie wiele zrobilam:sorry2:

Co do karmienia ja malego karmilam tez cos kolo 11 miesiecy teraz chcialabym 6 m, ale pewnie z praca sie nie da, wiec moze chociaz ze 4 miesiace:)

Tez Laure chcialam jak najdluzej karmic... Ale niestety cyca miala tylko 2 tygodnie... Bo po operacji stracilam pokarm, pozniej walczylam zeby wrocil, herbatki meczarnia wiszenia na cycu po 12 do 16h na dobe. Teraz jak ze mna wsio ok mam nadzieje ze troche pokarmie:-):-) bo jak dla mnie to wygodniejsze i tansze:-) zawsze cieple, gotowe na czas:-D
4madlen milej zabawy;-) oby M. Przeszedl bol nogi:-)

I co mialam sprzatac, jak narazie tylko pranie sie robi a mnie muli niemilosiernie... I chyba nici ze sprzatania...

reklama
Witam się z rana. Na śniadanko kanapki z mozarellą i pomidorkiem a teraz leniuchowo. Sama w domku więc mam troszkę czasu dla siebie. O sprzątaniu nie myślę na razie ale trzeba będzie coś zrobić no i obiad przygotować - a mi sie nie chce nic!!!
4madlen udanej zabawy ale z umiarem;-)
Fiolka ja przed pierwszą ciążą miałam super piersi, jędrne i sterczące.Chodziłam bez stanika i było super ale po karmieniu (4 m-ce) zrobiły sie flaczki i niestety nie są zbyt atrakcyjne:no:. Teraz tez nie zamierzam długo karmić, zobaczymy jak to będzie.

Do góry