reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuski grudniowe

Nouki na bolacy zab,tylko dentysta..szczegolnie,ze jestes kochana w ciazy,a jak wiadomo wszystkiego brac nie mozna..wspolczuje bolu,bo wiem co to znaczy..
MamaPatryka tule.....................:-(
zaczynam sie bac....tak bardzo chcialabym,aby byl juz koniec grudnia 2012,abysmy wszystkie tulily w ramionach swoje male ,zdrowe Malenstwa....mam dola.....:-:)-(
teraz tak zdolowalam sie...jest mi tak mi przykro....:-:)-:)-(
chcialam was poczytac,ale nie dam rady...zajrze pozniej...

reklama
Asia ja tez chodze reguralnie do dentysty, tamten bolacy zab byl robiony i po dwoch miesiacach dal taki wycisk, pewnie byl zle zrobiony:eek:

Madlen mnie zab nie boli;-) opisywalam niedawna historie;-)

Ten co mnie boli, to zatruty byl. A pozniej pomylilsm terminy i juz nie poszlam. Ale w poprzedniej ciazy tez mnie ten zab bolal, przebolalam bo tylko 3 dni. A teraz jak bedzie nie wiem, ale wiem, ze nie dam go borowac bez znieczulenia:-D

MamaPatryka bardzo współczuję i pomodle się za Was...
Na ból żeba wkładałam kiedyś tytoń i goździki ale gdy nie pomagało to dentysta. Ja robie przegląd raz na pół roku i mam ok.

MamaPatryka trzymaj się i nie poddawaj... widocznie tak musiało być... współczuję Ci ogromnie... znam ten ból, ale dasz radę!

Ania
moja teściowa mówi, że na zęba to aromat waniliowy lub migdałowy trzeba "wetrzeć", taki aromat jak do ciasta

Dobry wieczór :-) Nadrobiłam wreszcie :-D Widzę, że narobiłam wam smaka na naleśniczki ja dziś rano na śniadanko sobie ostatnie sztuki wsunęłam :-D
Ciril super wieści jak serduszko boje a krwawienie się zmniejszyło to teraz już tylko może być lepiej. Odpoczywaj póki możesz i wracaj szybciutko do domku z maleństwem :tak:
MamaPatryka tulę bardzo mocno ...
Ankka gratuluję dobrego samopoczucia oby tak dalej :tak:
Cinamona zazdroszę Hiszpani ale robaczków już nie :-p
Odnośnie badań i usg: ja miałam przezierność mierzoną w 13 tyg i moja ginka mówiła, że robi się ją pomiędzy 11 a 14 tyg i nie trzeba wcale mieć 3d starczy zwykły sprzęt i lekarz, który się zna :tak: A o badaniach z krwi coś tam słyszałam ale nie robiłam i jeżeli nie będę musieć to nie zrobię ;-)
Aniu słyszałam, że na ból zęba w ciąży można płukać usta wywarem z szałwii. Nie wiem jednak czy faktycznie działa bo nie testowałam ;-)
Nie pamiętam co chciałam jeszcze napisać ale idę poczytać zamknięty i spadam w łóżeczko. A powiem wam jeszcze, że mamy 3 malutkie sowy na drzewkach koło domu :-D Są śliczne ale drą się fiksy całą noc a pies im wtóruje :-D

reklama
Dziekuje Dziewczyny za rady:-):-)
Jutro cos poprobuje. Padam na twarz, w dzien nie bylo jak sie drzemnac...
A i jutro pododaje Was z samego rana do listy, raz, ze naprawde padam... a dwa nie mam dostepu do kompa a w telefonie nie da sie edytowac:/ Musza to poprawic:-D

Do góry