reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuski grudniowe

Majja ja do tej pory się oblizuję. U mnie pączki to tylko w polskim sklepie i jadłam ostatnio w Tłusty Czwartek, więc sama rozumiesz moją radość:-D

reklama
Ale zdążyłam do domu :-) Właśnie fajnie leje i burza jest :-D:-D

A ja u rodziców zjadłam troche NIEKWAŚNEGO:zawstydzona/y::zawstydzona/y: kapuśniaku. Tzn mówili mi, że on kwaśny a nie był:-(. A słodkiego wogóle nie moge. A kiedyś u mnie ciastka 5 minut wytrzymać nie mogły....

Ale mnie ząb boli;/....... Znacie jakieś "domowe" sposoby???

Ostatnia edycja:
Ania na ból zęba to ja znam jedynie silne i to najsilniejsze tabletki, mnie osobiście nic innego nie pomaga , no ale teraz to chyba tabletki odpadają .... nie mam pojęcia kurcze :baffled: Moja koleżanka zawsze jak ją podbolewa ząb chodzi z palcem przyciśniętym do środka czoła i mówi, że to jej pomaga, tak jej powiedział jakiś znajomy zielarz i tego się trzyma ... my się śmiejemy zawsze z niej, ale może coś w tym jest :baffled:

Cześć.

Będę musiała się z Wami pożegnać (więcej na terminach).:-(

Jutro idę do szpitala, będę mieć ze sobą laptopa więc jak coś informować Was będę co się ze mną dzieję.:-(

Zdrówka dla Was i dla dzidziusiów życzę kochane

Co do bolu zeba to chyba tylko dentysta, mnie cale zycie bol zeba jakos nie dreczyl tzn nigdy mnie na tyle nie bolalo zeby to byl jakis silny bol;-)

Ok rok temu zaczal mnie bolec zab, robiony niedawno zreszta, poszlam z nim do dentysty rozwiercil zeba wlozyl cos tam tymczasowego, dal antybiotyk bo zrobilo sie zapalenie i puscil do domu, no i wtedy rozpoczely sie dni wyjete z zycia:szok:, jeszcze nigdy nie mialam takiego bolu, pod ta plomba zrobil sie ropien, ktory uciskal na nerwy:szok::szok: myslalam, ze mi glowe roztrzaska:no::no::no: nic nie pomagalo, zaden lek, lykalam ibuprofen 800 mg co 3 godz plus antybiotyk i nic:no: po trzech takich dniach, bez spania bez jedzenia tylko wyjac doslownie z bolu pojechalam znowu do dentysty rozwiercil to lekarstwo i dopiero ten otwarty juz ropien przestal uciskac nerwy i ulzylo:sorry::sorry::sorry: najgorszy bol w moim zyciu.

A u mnie dzis makaron z lososiem i smietanka;-)

reklama
Do góry