reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuski grudniowe

bulkaasia oby mi przeszło jak tobie, bo się zaczynam martwić, że ze mną coś nie tak się dzieję.

Cluue nie ma się co martwić , to dobrze chyba świadczy, że masz wszystko ok z pęcherzem. Może też dlatego, że to 5 tydzień ... ale obyś tak miała do końca ... zazdroszczę :-).

Kurcze do lekarza idę dopiero za tydzień i zwariuje do tego czasu .

reklama
ciril kochana w końcu wieści. martwiłyśmy się bardzo o Ciebie. Cieszę się żee krwawienie ustało, wszystko będzie dobrze zobaczysz mocno cię przytulam.
maja - sikanie co chwilę:sorry:
a ja mam ochote na shake i hamburgera z mcdonalda

a ja mam ochote na pierogi z serem ..ale sama kleic nie bede,a polski sklep daleko..i nie chce mi sie isc,M.na rybach..moze jak go ladnie poprosze to mi pojdzie

Ciril trzymam mocno kciuki i ściskam Cię

Byłam wczoraj na zakupach okupiłam trochę chłopaków i w końcu kupiłam sobie porządny stanik.
A dzisiaj siedziałam do południa w ogródku bo mi wszystko zarosło i teraz nic mi się nie chcę. Przez to słońce rano mnie muli dobrze że później jest dobrze tylko tak się spać chcę.A jeszcze dzisiaj wieczorem jedziemy w gości.

O jeny jeden dzień mnie tu nie było, a tu tyle do nadrobienia :-D
Dzisiaj szefowa do mnie - jak się czujesz?
A ja na to - normalnie. Test mam w łazience na lustrze ciągle, bo inaczej to bym chyba zapomniała, że jestem w ciąży.
Wszyscy się śmiali :-)

Ciril będzie dobrze. Trzymajcie się.

W poniedziałek usg. Czekam niecierpliwie na widok serduszka.

Ciril kochana jeśli serduszko bije a krwawienie ustaje to nic tylko się cieszyć
będzie dobrze :*

Majja ja też nawet dość często sikam, najgorsze jest to że jak mnie przyciśnie to tak
nagle i lecę aż się kurzy :-p w nocy tez wstaję :/

ja dziś robię spaghetti :-)

Ciril najważniejsze, że serduszko nadal bije :-) Będzie dobrze :-)

Ankkato nic tylko się cieszyć :p

U mnie z sikaniem to dużo latam w dzień, w nocy wogóle się nie budze:-) Ale rano jak siąde to siedze z 5 minut :-D

Ide pododawać do listy Panie :-)

Mąż właśnie wrócił ze sklepu z twarogiem i pączkami. Rzuciłam sie na pączka i po 3 gryzach go nie było a mój luby stoi z buzią otwartą:szok: i chyba nie wierzy,że tak szybko zniknęło w mojej buzi:tak:.
Z tym sikaniem też mam tak, że jak przyciśnie to uhhhh,mozna nie zdążyć.

reklama
Fiolka to tak samo jak :szok: tylko jak tak mam w nocy co godzinę :baffled:

ale bym zjadła pączusia z różą w środku .... ojej aż mi ślinka cienkie :))))))))
bulkaasia jak mogłaś o tym napisać !!!!!! :)) :oo:

Do góry