reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuski grudniowe

Madlen dzieki za info my juz badan genetycznych robic nie musimy bo robili przy malym i wszystko jest ok zostaly tylko wady nabyte do posprawdzania;-)

Ciril fajnie, ze sie odezwalas:tak::tak: mocno trzymamy kciuki:tak:

reklama
bulksia amniopunkcja,to jest 1% poronnienia..ja z synem mialam robiona 3razy i bylo dobrze.., ateraz ..sama nie wiem..
dwojke dziedzi mamy zdrowych,w rodzinie meza i mojej tez wszyscy zdrowi,no ale ja juz nie mam 20lat..wiec ..tak bardzo bije sie z myslami..poczekam do nastepnej wizyty,wtedy dziecko juz bedzie wieksze i zobaczymy co pokaze usg i na miejscu podejme decyzje..,a wczesniej pogadam jeszcze z M.
cril ciesze sie,ze sie odezwalas ,musisz kochana wierzyc,ze wszystko bedzie dobrze,wazne ze serduszko bije i plamienia ustaly..tzrymam za was kciuki ;-)

wiecie... szpital jak szpital... jedzenie do bani, tv płatna, dobrze, że mam netbook`a... prawie non stop śpię...

Dziękuję za wszystkie modlitwy i ciepłe słowa... mam nadzieję,że niedługo będziemy już w domu...

Ciril dacie radę... skoro serduszko bije tzn ze maleńśtwo jest silne! A Ty musisz tylko uwierzyć, że będzie dobrze... nie wiem jak Ty ale ja wierzę, że podświadomośćmoże zdziała cuda :)

Cirli cudownie ze sie odezwalas. Serduszko bije, krwawienie usteje wiec to sa bardzo dobre wiesci. Mysl pozytywnie !!! Zycze zebyscie jak najszybciej byli w domu.

Co do tych badan genetycznych napewno wypytam o nie lekarza w poniedzialek. Przypuszczam ze bede chciala je zrobic w odpowiednim czasie szczegolnie ze to moja 1 ciaza.

Wczoraj tak mi narobiłyście smaka na naleśniki, że wysłałam męża po twaróg i zaraz zabieram się do smażenia:happy:
Lekkie mdłości mam i bolące brodawki ale to nie przeszkodzi w robieniu naleśniczków:-)

Witam
Ja dziś mam ochotę na racuszki z jabłkami, ale najpierw chce zrobić dzbanek zimnej cytrynowej lemoniady:-)
Głupie pytanie , ale czy wy też tak biegacie na sikanie często jak ja ? W nocy się budzę co godzinę :baffled:

Ciril fajnie,że wróciłaś do nas ... będzie dobrze :)))

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Majja mi już tak sikanie nie dokucza ale kilka razy dziennie to na bank i teraz już tylko 2-3 razy w nocy. Z jakieś 2 tygodnie temu to latałam jak Ty co godzinę, myślałam, że mam przeziębiony pęcherz;-).

reklama
Głupie pytanie , ale czy wy też tak biegacie na sikanie często jak ja ? W nocy się budzę co godzinę :baffled:

Ja się właśnie martwię, bo mnie w ogóle na siusiu nie pędzi ... normalnie jak przed ciążą chodzę ...

Jak są dokuczliwe objawy to źle jak ich nie ma to wcale nie lepiej :(

Do góry