reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuski grudniowe

asia wierze ci,bo ja tez bym nie moglam..no ale czego nie robic sie dla Malenstwa ;-),zrob sobie te inhalacje :tak:

reklama
noukie takie zwykle pomiary na usg :tak:
a apropo tych szczegolowych badan..wczoraj pisalam,ale chyba zadna nie przeczytala..:-( robicie badnaie z krwi czy dziecko jest zdrowe ?..bo ja na razie poprosilam o czas do namyslu..ale na nast.wizycie musze dac odpowiedz czy chce czy nie

noukie takie zwykle pomiary na usg :tak:
a apropo tych szczegolowych badan..wczoraj pisalam,ale chyba zadna nie przeczytala..:-( robicie badnaie z krwi czy dziecko jest zdrowe ?..bo ja na razie poprosilam o czas do namyslu..ale na nast.wizycie musze dac odpowiedz czy chce czy nie

A ja rozmiawialam z lekarzem, wie o problemach Quintusia dlatego prosilam go zeby robil wszystko co sie da, a propo badan, takze ma sie juz o nic nie pytac, a sam wszystko robic, narazie pobral mi krew, ale to chyba na wszystkie infekcje i choroby matki czyli toxoplazmoza, choroby zakazne, hiv itp

A badanie krwi dziecka?????

Hej Dziewczyny!!!Ciągle leżę... serduszko maleństwa bije mocno, krwawienie się zmniejszyło, ale na razie nie nastawiam się ani na tak ani na nie....

Nouki mi tutaj zaproponowali badanie krwi,na wszystkie wady genetyczne plodu plus roszczep wargi lub kregoslupa....jesli w tym badaniu bedzie jakies ryzyko,ze moze byc cos nie tak,to wtedy robia bardziej szczegolowe badania m.in.amniopunkcje....niby chce sie zgodzic,ale boje sie....i teraz nie wiem,co robic..musze jeszcze zM.pogadac...bo na razie nie mamy na to czasu,bo ja chodze spac razem z kurami.., a przy smykach ciezko..

madlen z badaniem krwi dziecka bym poczekała do usg genetycznego we 12-13 tyg. Ale jeżeli masz obawy to najlepiej zrobić i być spokojnym

reklama
Ciril kochana, nareszcie jakieś wieści. My tutaj tak sie zamartwiałyśmy codziennie o Ciebie. Jestem z Tobą i modlę się aby wszystko było dobrze z twoim Maluszkiem. Miej pozytywne nastawienie i duzo wypoczywaj!!!:tak:
Madlen czy te badania są bardzo niebezpieczne? ja jeszcze nie dostałam listu ze szpitala z terminem wizyty ale wyczekuje go lada dzień. Przysłali mi tylkę karte na darmowe recepty i leczenie.

Do góry