reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuski grudniowe

Joanna_Z mnie też jeszcze kaszel męczy.

A u mnie pomału wieczorem się pojawiają mdłości....:eek:

Sarka to współczuje niedospania może po południu Ci się trafi jakaś drzemka :-)

My dziś całą noc bez pampa :-D I wszystko suche :-)
Tzn, już Luśka spała bez pampów, i to nawet blisko miesiąc, ale coś jej się odwidziało i wołała, żeby jej ubierać:-)

reklama
Witajcie :)

Ania to chyba dobrze że boli, przynajmniej czujesz że się rozwija ;)

To już nie wiem dziewczyny.
Wiem że koleżanka mówiła że już miała iść do innego gin właśnie na te badania początkowe.
Miała bo niestety poroniła :(

kiss gratulacje 10 tyg ;-)

nathani ja 3 razy dziennie po 1 tabletce.
i szczerze powiem że wczoraj na noc nie wzięła i dziś mnie tak naciągało że myślałam
że płuca mi wyskoczą:zawstydzona/y:
I mogę jakoś funkcjonować nareszcie w ciągu dnia :).

Pogoda dziś u nas lepsza dużo. Ale nie mam pomysłu co by zrobić...

fiolka spróbuję bo ciężko jest. ale dopiero w poniedziałek m mi kupi.chyba ze wygrzebie może mam gdzieś w domu.

Fiolka z tego co pamiętam w tamtym roku udało się nam jakoś kwiecień- maj (termin na 19 stycznia) i jak poszłam do gina to proponował mi prenatalne na lipiec. To wychodzi końcówka 3-ego miesiąca, czyli też jakoś 12 tydzień. I tak mnie się kojarzy, że prenatalne się do 14 tygodnia robi :-)

Nathani takich podwórkowych??

My zaraz w gości idziemy :-) A się chyba ochłodziło, bo mi 13 stopni pokazuje:no:

Ania prenatalne to chyba inna historia bo je się robi chyba na tym połówkowym badaniu.
Tak przynajmniej koleżanki moje miały.
Pierwsze badanie na zespół Downa koło 11 tyg a kolejne już takie na większość zespołów w tym 20 tyg.

cześć dziewczyny:) na mdłości sprobujcie tego imbiru, można sobie np do herbaty zetrzeć troszke... Udowodniono naukowo ze dziala ale tylko swiezy. Jak mialam mdlosci w pierwszych tygodniach to tylko imbir dzialal:)
we wtorek ide na wizyte to bedzie 11t 2d myslicie ze zrobi mi badanie przeziernosci? Czy jeszcze za wczesnie?

ania tak tych podwórkowych, z tarasu wlazły posypałam sodą 2 dni temu ale nic to nie dało:confused2:
imbir spróbuje tez.

reklama
4madlen 11t2d to juz lekarze licza ze 12 tydzien a przeziernosc robia od 12 do 14 jakos
jak ja bylam na pierwszej wizycie i byl to moj 5t2d to mowil gin ze juz jestem w 6

cos pogoda sie u mnie dzis popsula - szkoda

milego weekendu

Do góry