reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuski grudniowe

reklama
Cluue nie dobijaj mnie 50kg chidzielec jestes;)

Podobno z im mniejszą wagą zaczyna się ciążę tym więcej się przytyje ... więc pogadamy za 9 miesięcy kto na tym lepiej wyszedł :-D
Mąż mnie będzie na spacery na taczce wywoził, bo sama nie będę w stanie :))

Hej, zniknęłam na 4h a tutaj zaległości, że hohoho:tak:
Byłam na basenie,popluskałam się trochę ale cały czas mam chlor w nosie,oczy szczypią a kiedyś nie przeszkadzało mi to.
Głodna wróciłam,aż mnie zemdliło i musiałam zjeść ryż z mlekiem:-pWielka szkoda, że nie wysłałaś mi tych naleśników lolcia:-(

Cluue normalnie się załamałam :-( 50?? Ja 73 aż wstyd się przyznać :-D A najgorsze jest to, że od zeszłego maja jechałam na luteinie a waga 8 kg w górę :angry: Teraz brać nie muszę ale jak się już maluszek urodzi to trzeba się wziąć za siebie bo wstyd dzieciom będzie z taką mamą się pokazywać :-D
Wiecie co kochane? Zlazłam z młodym na dół i oddałam go dziadziowi bo naprawdę nie mam siły za nim biegać :zawstydzona/y: A przy okazji ujrzałam żurek no i sobie pół miseczki z jajkiem zjadłam :-D Poproszę chyba mamę żeby kłódkę jaką na drzwiach w kuchni założyła :-D
Bulkaasia wpadaj jeszcze są :-D

Cluue rozbawilas mnie mi Maz powiedzial ze mnie poturla jak bedzie trzeba

Poproś go ładnie to może się zgodzi jedną ręką pchać wózek z dzidziulkiem a drugą taczke z żonką ;D

Bo takie turlanie to chyba bardziej męczące :-D

Lolcia86 ... jak będę w Twoim wieku (bo przypuszczam że 86 to Twój rocznik?) to też pewnie będę ważyć więcej, bo wiadomo po ciąży mi się przytyje więc goodbye 50 ;)

jeeeju na jajka to ja nawet patrzeć nie mogę na sam widok mi nie dobrze :( rano nawet zrobiłam sobie podejście do jajeczniczki ale niestety :( wzięłam do ręki widelek i na tym się skończyło

Ostatnia edycja:
Cluue tak to rocznik. Ja po pierwszej ciąży spadłam szybko do swojej normalnej wagi. Ale jak się zezłościłam na młodego, że cyca nie chce tylko butle to i jedzenie było lepsze bo nie jałowe a później ta luteina no i pękła 70 :-D No nic trzeba się cieszyć z tego co się ma w końcu więcej ciała do kochania :-D
Bulkaasia zaleta mieszkania z rodzicami (szczególnie mamą kucharką) zawsze pyszne jedzonko gotowe :-D

lolcia86 pewnie że tak ! ;)

a wiecie co mi najbardziej dzisiaj humor poprawiło ?
Hymn na Euro 2012 Koko koko Euro SPOKO ! :-D

reklama
Do góry