cinamona- ja też wiecznie chodzę śpiąca i ziewam co 5 minut, od kilku już dni musi być popołudniowa drzemka bo inaczej głowa się kiwa
MamaPatryka89 łoo to pech z tymi talerzami, może popatrz w internecie na komplety, kiedyś widziałam przepiękne talerze na allegro ale potem jak już się na nie zdecydowałam to nie było
może warto tam sie rozejrzeć ... no chyba że już zakupy zrobione
Majja mnie przeraża wizja tegorocznych wakacji. Zawsze wylegiwanie się na słońcu było moim ulubionym zajęciem ... a w tym roku ? Wakacje pod daszkiem i będę razić bladym ciałkiem
A z tą Bułgarią to naprawdę nieciekawa sprawa, bo nie idzie przewidzieć jak się będziesz czuła ... jeśli odwołasz możesz później żałować bo bedziesz czuć sie wysmienicia lub cieszyć się bo nie będzie ochoty nawet wywlec się z łóżka ... nie mam pojęcia co bym zrobiła.
Liwus z każdego kalulatora wychodzi dziewczynka.! A mi to obojętnie, byle było zdrowe
pewnie jakbym miała już jakieś dziecko to bardziej zależałoby mi na określonej płci ...
Aisha89 witam i gratuluję !
Fiolka_130 ja też od jakiegoś czasu używam etiaxil ... i nawet do głowy mi nie przyszło, ze nie można uzywać w ciąży ... dobrze, że ostatnimi czasy o nim zapomniałam.
Chyba mam gdzieś jeszcze ulotkę jak ją znajdę to dam znać !
Ja już drugi dzień bez mdłości
ale ochoty na jedzenie nie mam nadal ... tylko bym jadła banany i piła wodę ... a dzisiaj tak się trzęsłam na pepsi że się w głowie nie mieści ... nie mogłam sobie odpuścić i wypiłam pół szklanki ... wiem, wiem że niezdrowa ale nie moglam się opanować
Jutro jadę na rocznicę do dziadków ... zapewne cały stół będzie w pysznościach jak zwykle, a ja bez apetytu
aż mi żal będzie na to wszystko patrzeć
a we wtorek idę na pierwszą wizytę
mam nadzieję, że lekarz założy mi kartę ciąży
wg moich obliczeń będę w 6 tygodniu i 1 dniu ciąży ... jeszcze chyba nie będzie słychać serduszka co ?