Dzień dobry :-) Wczorajszy dzień spędziliśmy w "gościach" a później poszliśmy na "dancing", który okazał się zwykłym festynem
Dobrze, że przed wyjazdem mężuś zadzwonił do kumpla i się dopytał bo byśmy się ubrali na galowo a tak to na luziku posiedzieli, pogadali i potańczyli :-) Właśnie was nadrobiłam a było tego sporo, pędzicie jak szalone
Ja dziś przekonałam się co to są mdłości i to aż 3 razy
Jak tylko żołądek zaczynał się odzywać to mnie tak muliło, że pędziłam po kanapki
Umówiłam się też do lekarza na 16 maja na 18 godz. Zdążę po praktyce wrócić do domku i się wypluskać a później jechać zobaczyć swoje maleństwo
Zjadłam sobie naleśniki z serem i czekoladą - aż 3
I niedługo będę się toczyć
Majja ja uwielbiam śliwki suszone ale jak mnie teraz zaparcia męczą to zjem max 2 śliwki i więcej mi przez gardło nie przejdzie
Cieszę się jednak że przynajmniej tobie pomagają i się nie męczysz
A piersi to mnie cały czas bolą i swędzą na zmianę
JJM i
Aisha89 witajcie i rozgośćcie się ;-)
Nathani ty za stara?
Młoda i piękna kobieta a nie że stara
Ja mam 26 lat i gdyby nie to, że nie mam nawet czasu na drzemkę to bym pół dnia spała
Bulkaasia my nie mamy imion i pewnie dopiero coś będziemy myśleć w okolicach połowy ciąży tak jak z Mikim, zresztą już się boję bo my oboje z moim m wybredni co do imion
Liwus mi wychodzi chłopczyk ale za to Miki miał być dziewczynką
Misia nie wiem za dużo o tej chorobie, nie wiem też jak można się nią zarazić czytałam jednak na BB historię dziewczyny, która nie wiedziała, że to ma i córeczka urodziła się gdzieś w 27 tyg i niestety po 3-4 miesiącach walki odeszła. Jeżeli martwisz się kontaktami ze swoją koleżanką to ja bym dla swojego własnego spokoju to badanie zrobiła.