Witam,
u nas pół metra śniegu, masakra i ani trochę nie przesadzam, dobrze nie mam nigdzie do lekarza, bo nie wiem jakbym się dostała, jak to wszystko stopnieje to będzie niezła powódź,
Naty cierpliwości przy remoncie, my też planujemy ale pod koniec czerwca, nie lubię czasu remontu ale po to co innego
Nathani Naty ja też już kupiłam spacerówkę
Nathani zerknij na tą, jest świetna jak dla mnie, chociaż mam ją od wczoraj,
Wózek Spacerowy Coletto Aveo Quattro Częstochowa (3079819316) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. , a szukałam jej na necie chyba ze 2 tygodnie, ile ja sie opini naczytałam, przed kupnem nie widziałam jej na żywo ale nie żałuje i nie jest taka błyszcąca jak na zdjęciu, ja mam niby spacerówkę z tego wózka 3w1, ale jest bardzo duża i beznadziejna, może na póżną wiosnę zacznę już używać tej spacerówki
Livus my dawaliśmy na chrzciny 100 zł, ksiądz nam sam tyle powiedział a dokładnie to brzmiało tak "taka przyjemność kosztuje 100 zł", fest, co nie, gratulacje dla Rozalki na te 3 miesiące, ale ten czas leci, a dopiero każda nas z brzuszkiem chodziła, całuski od forumowej "cioci"
Viv i jak tam dzisiaj, o której pobudka, moja obudziła sie po 4, pogadała chwilę, później przebrałam pampka i dałam butlę, o 5 mi usnęła i spaliśmy do 8, więc nawet się wyspałam, a teraz mi zasnęła o 9,30 i śpi już półtora godziny