reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuski grudniowe

reklama
U nas dziś strasznie wieje, więc my też dziś w domu :dry:
Nocka ok, ale moje dziecię ostatnio wstaje o 6.30 :baffled: a że tatuś dziś do pracy to musiałam sama z nią się męczyć do kolejnej drzemki o 8. Teraz tez drzemie, ciekawe,jak długo. Wietrzę drugi pokój, ale słychać wiater okropnie :baffled:

Dziewczyny które miały podwyższony cukier w ciąży, robicie sobie krzywą cukrową kontrolnie po ciąży? Mój gin zalecał właśnie w okolicy marca-kwietnia, ale jakoś się nie mogę za to zabrać :-p

Hej. Witam się z bólem głowy :dry: Pewnie ta wietrzna pogoda temu winna + chroniczne nie wyspanie :baffled: Nie dam rady was teraz nadrobić, podejmę próbę poczytania was jak mi przejdzie :sorry2:
Pozdrawiam was cieplutko ;-)

Witajcie Mamuśki :-D podczytuję Was systematycznie ale z odpisaniem to już gorzej (jak widać :baffled: ) z obowiązkami domowymi i trójką dzieci jest co robić w szczególności, że jestem ze wszystkim sama bo męża duuuużo nie ma... Agatka kochana :-) ładnie się rozwija... czasami miewa "gorsze dni" ale ogólnie jest OK :tak: my nadal na cycu, w dzień Agatka śpi bardzo różnie ale nocki przesypia całe (20-6)... czasami budzi się około 2-3 ale wtedy szybki cyc (5-10 minut) i śpi dalej... więc chodzę wyspana ;-)

witam nowe mamusie na bb a dla stałych bywalczyń BUZIOLE :-)

Hej w ogóle.
Nocka nie za ciekawa już nawet nie wiem ile razy mały się budził ale często... Rano spał jak zwykle od 6 z nami w łóżku do 9 aż ledwo zdążyłam na autobus bo jechałam z psiną do nowej fryzjerki
Oczywiście w tym czasie Wiki szalał u D.
Teraz śpi w chuście potem może spacer krótki bo troche wieje no i wieczór czeka mnie cały tydzień sam z małym bo D. 2 zmiana i wraca koło 21...

Cinamona ja w ciązy miałam o wiele większy rozmiar i obwód.
A po zeszło wszystko miseczki są nawet mniejsze takie B/C a obwód też spadł :)
ale jednak troche na dół poszły :/

Vivienne a to się córci odmieniło ciekawe co tak :baffled:

Andzia łooo ale Ci mały śpi :) ulewanie pewnie od kaszelku mój jak był chory tez więcej mu się zdarzało

choć teraz często mu leci i takie jakby wymioty to są nie wiem czasem woda czasem zważone mleko :(
nie mam pojęcia

Nie wiem co jeszcze nie mam jakoś nastroju:sorry2:

reklama
Do góry