Jakos trzeba sobie radzić ktos też musi pracować hehe:-) mozna powiedzieć że są spokojne choć się nauczyły że jeśli czegoś chcą to oboje na raz a przecież się nie rozdwoje lecz jednak jest i tego dobra strona jeśli spią to razem więc wtedy mamusia ma czas dla siebie:-)
reklama
Aurelka.
Fanka BB :)
Zapomniałam wam się wczoraj pochwalić.
Wczoraj nas w szpitalu ważyli i ważymy 5067.
Wczoraj nas w szpitalu ważyli i ważymy 5067.
Basia_one
Multimama ;)
Dzieci spia, zabieram sie za miodowiec, jutro kolezanki wpadna. Mam nadzieje, ze mi wyjdzie...bo pierwszy raz bede robic.
tym bardziej sie boje bo mam @ a nie zawsze wychodza mi wypieki w tym czasie
Aurelko ladnie wam cora wazy!
tym bardziej sie boje bo mam @ a nie zawsze wychodza mi wypieki w tym czasie
Aurelko ladnie wam cora wazy!
Fiolka_130
Hej
Po południu poszliśmy na spacer bo maruda z Wiktora i po pizze
Od jakiegoś czasu (odpukać) mały bardzo grzeczny przy wieczornych zabiegach pielęgnacyjnych :-) nawet po kąpieli wesolutki wkurza się dopiero przy ubieraniu i kremowaniu buzi ale tylko się wkurza bez wrzasku (no czasem jest ale i tak duża zmiana)
No i ładnie zasypia, zje sobie minutka na rękach dla pewności i do łóżeczka czasem pojęczy ale wystarczy go pobujać na leżąco oby tak zostało
Neska możliwe że ząbki
Cinamona kiedy przeprowadzka?;-)
hmm musze spróbować ze zwykłymi ale mam takie z usztywnieniami więc nie wiem
przyzwyczaiłam się do tych jakoś tylko wolałabym lepsze
a nie boisz się że biust oklapnie bez podpórki na noc? choć ja i tak już nie mam takich jak kiedyś
Vivienne ale to dziwne choć muszę pomyśleć o jakimś rozwiązaniu w miejscu publicznym.
teraz coraz więcej wypadów w lato wakacje szukałam tez bluzek do karmienia specjalnych ...
Madlen ale numer :-)gratulacje
Anka nieźle ja kiedyś miałam taką masakre ale teraz się unormowało choć wkładki muszą być
Aurelka zdrówka dla małej
Po południu poszliśmy na spacer bo maruda z Wiktora i po pizze
Od jakiegoś czasu (odpukać) mały bardzo grzeczny przy wieczornych zabiegach pielęgnacyjnych :-) nawet po kąpieli wesolutki wkurza się dopiero przy ubieraniu i kremowaniu buzi ale tylko się wkurza bez wrzasku (no czasem jest ale i tak duża zmiana)
No i ładnie zasypia, zje sobie minutka na rękach dla pewności i do łóżeczka czasem pojęczy ale wystarczy go pobujać na leżąco oby tak zostało
Neska możliwe że ząbki
a nie boisz się że biust oklapnie bez podpórki na noc? choć ja i tak już nie mam takich jak kiedyś
Vivienne ale to dziwne choć muszę pomyśleć o jakimś rozwiązaniu w miejscu publicznym.
teraz coraz więcej wypadów w lato wakacje szukałam tez bluzek do karmienia specjalnych ...
Madlen ale numer :-)gratulacje
Anka nieźle ja kiedyś miałam taką masakre ale teraz się unormowało choć wkładki muszą być
Aurelka zdrówka dla małej
Aurelka.
Ja dziś plamię. Boli mnie strasznie jajnik, ale nie jest to ból jak na @.
Witam sie wieczornie;-) Synek juz spi a mam pije piwko:-) Nic wsumie nie pisalam o sobie to moze teraz troche... Mieszkamy z mezem w Irlandii, mamy jednego synka, ktory jest bardzo pogodnym chlopcem. Poki co placze tylko jak jest glodny i jak chce spac. Mam nadzieje ze juz tak zostanie;-)
Basia_one
Multimama ;)
OAndzia a z kad z Irlandii? Bo ja tez mieszkam na zielonej wyspie
Miodowiec juz prawie na wykonczeniu, ja pochlonelam 2 cidery....dzis maz zajmuje sie synkiem w nocy a ja sobie odbijam za wczoraj...
Zmeczona juz jestem jak nie wiem, a musze jeszcze czekac az masa przestygnie.
4madlen gratulacje, pierwsze slowa Antos juz powiedzial hehe
Fiolka to super ze wasz synus juz coraz lepiej przechodzi kapanie i inne zabiegi. Ja jak ostatnio kapalam synka i ubieralam, to ani razu mi nie zaplakal mimo, ze byl zmeczony. A dzis maz go kapal i niestety rozplakal mu sie strasznie. Ja za to dzis mialam wieczor kapielowy z cora i tez sie nameczylam, ona juz ciezka i cuduje w wannie
Aurelko zdrowia dla Zuzi.
Wiecej nie pamietam, wybaczcie
Miodowiec juz prawie na wykonczeniu, ja pochlonelam 2 cidery....dzis maz zajmuje sie synkiem w nocy a ja sobie odbijam za wczoraj...
Zmeczona juz jestem jak nie wiem, a musze jeszcze czekac az masa przestygnie.
4madlen gratulacje, pierwsze slowa Antos juz powiedzial hehe
Fiolka to super ze wasz synus juz coraz lepiej przechodzi kapanie i inne zabiegi. Ja jak ostatnio kapalam synka i ubieralam, to ani razu mi nie zaplakal mimo, ze byl zmeczony. A dzis maz go kapal i niestety rozplakal mu sie strasznie. Ja za to dzis mialam wieczor kapielowy z cora i tez sie nameczylam, ona juz ciezka i cuduje w wannie
Aurelko zdrowia dla Zuzi.
Wiecej nie pamietam, wybaczcie
Mi praktycznie wogole biust sie nie powiekszyl ani w ciazy ani przy laktacji wiec mam maly:-( i jakos sie nie obawiam ze oklapnie bo nie ma co go do dolu ciagnac
A przeprowadzka juz za tydzien w poniedzialek. Juz nie moge sie doczekac....
Ostatnia edycja:
Vivienne
Marysiowa Mama :) Moderatorka
Basia, zazdroszczę miodowca... zjadłabym!
Ale u nas wieje masakrycznie okna bardzo szczelne a słychać że wiatr hula i hula. Jutro ma być gorzej za dna, także nici ze spaceru. Dobra wiadomość jest taka, że katar u małej mniejszy, tzn. mniej tam wszystko furczy, nic na zewnątrz nie wypływa. Dalej nie wiem czy to przeziębienie, czy alergiczne... W czwartek mamy szczepienie i ciekawe czy będziemy szczepić.
Andzia powiem Ci że moja przez ponad 3 miesiące była aniołek, nie płakała nawet na jedzenie tylko kwękała, a ostatnio to nie ma żadnej fazy przejściowej tylko od razu bije na alarm np. w nocy jak się nawet nie do końca przebudzi tylko chce smoka czy cyca to od razu płacz ale oby Twój synek był spokojny jak najdłużej
Cinamona udanego pakowania i sprawnej przeprowadzki :-)
Ale u nas wieje masakrycznie okna bardzo szczelne a słychać że wiatr hula i hula. Jutro ma być gorzej za dna, także nici ze spaceru. Dobra wiadomość jest taka, że katar u małej mniejszy, tzn. mniej tam wszystko furczy, nic na zewnątrz nie wypływa. Dalej nie wiem czy to przeziębienie, czy alergiczne... W czwartek mamy szczepienie i ciekawe czy będziemy szczepić.
Andzia powiem Ci że moja przez ponad 3 miesiące była aniołek, nie płakała nawet na jedzenie tylko kwękała, a ostatnio to nie ma żadnej fazy przejściowej tylko od razu bije na alarm np. w nocy jak się nawet nie do końca przebudzi tylko chce smoka czy cyca to od razu płacz ale oby Twój synek był spokojny jak najdłużej
Cinamona udanego pakowania i sprawnej przeprowadzki :-)
reklama
Basia_one
Multimama ;)
No miodowiec juz prawie skonczony, najbardziej czasochlonne sa placki i czekanie az manna przestygnie...
A ja juz ledwo siedze..;-)
Jak skoncze to zmykam pod prysznic i spac dzis caly dzien bola mnie nogi, to jakas masakra.
Jest 23cia, wreszcie ide lulu
A ja juz ledwo siedze..;-)
Jak skoncze to zmykam pod prysznic i spac dzis caly dzien bola mnie nogi, to jakas masakra.
Jest 23cia, wreszcie ide lulu
Ostatnia edycja: