reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuski grudniowe

Witam sie i ja. Synek spi wiec mam chwile zeby do was zajrzec. U nas nocka ok. Maly zasnal okolo 20, obudzil sie o 1 na jedzonko i potem spal do 7:tak:. Rano przejal go tata a mama pospala do 9:tak: teraz tez sobie spi. Kupilam mu dzisiaj pierwszy gryzaczek, poki co najbardziej lubi swoja pieluche ktora pcha do buzi i sie cieszy. Niestety caly czas pokasluje wiec jutro czeka nas wizyta u lekarza i moja pierwsza podroz samochodem z malym. Pogoda u nas tez taka sobie, zimno nie jest ale slonca brak i przelotny deszcz. Tez chce juz wiosny!!

reklama
aurelka obie są super ale tą drugą trzeba bedzie dluzej ukladac zeby ladnie wygadala a ta pierwsza to ewntualnie przeciagnac prostownica i powinno byc ok :)

Liwuś wow, ząbek! Ja codziennie staram się zajrzeć Marysi w paszczę, ale to prawie niewykonalne, bo pyszczka otwiera tylko po to, żeby coś złapać i jak chcę popatrzeć i przytrzymać paluchem to mnie zjada :baffled: Ciężko tam coś dojrzeć, więc chyba nic nie idzie, ale dziąsła już są inne i ślinotok się zwiększył.

Przyszły Marysi zakupy, mam nadzieję że jeszcze w te "pajacyki" powchodzi, tylko niechaj tego wiatru nie będzie, bo są trochę cieńsze od naszego teraz.

Aurelka mi sie bardziej podoba ta druga fryzurka.
Liwus gratuluje zabka.

Dałam malelu gryzak i teraz pielucha jest w jednej raczce a gryzak w drugiej;-)

Liwus a ja myslalam,ze wy juz zabka macie :szok:
ale doczytalam,ze dopiero zaczyna kielkowac :-D
Viv mojej tez ciezko zajrzec w paszcze,bo buzie otwiera tylko po jedzenie :-D
ale tez b.sie slini,cale piastki pcha do buzi i czasami zapalcze,tak nagle bez powodu ...,smarujemy zelem i jest ciut lepiej :tak:
Aurelka obie sa fajne ;-)

czasami was czytam,ale jakos nie moge wbic sie w temat :zawstydzona/y:

reklama
witam mamuśki :-)

"widzę", że mamy nowe mamuśki na forum - super, witam ;-)

a mnie się wydaje, że jedna i druga to to samo cięcie tylko inne ułożenie :-D

liwus oby ząbek szybko się przebił ;-)

u nas dziś wietrzycho jak nie wiem... dołączam się do waszych próśb dotyczących nadejścia wiosny, ja też jej chce.

jutro w końcu idziemy załatwiać becikowe (mam nadzieję - dziś mieliśmy to zrobić, ale sen był ważniejszy :-D)

Do góry