reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuski grudniowe

hej my wróciliśmy:) dwukrotne podejście do spaceru zakończone fiaskiem ponieważ Antoś ochoty nie miał i po włozeniu do wózka płakał. jest jeden pozytywny tego aspekt: otóż w tej rozpaczy zawołał "mama-mama" :-D myslałam ze sie przeslyszałam ale m potwierdził. dumna jestem jak nie wiem co :)

fiolka ja niestety musze na noc zakładac bo bym chyba z podłogi musiała zbierać te moje big cyce...

reklama
Cześć wszystkim:) U nas dzisiaj mały zawrót głowy maluszki daja dzis popalic,do tego zaczelismy przygotowania na chrzciny i malymi krokami rowniez do slubu a ze moja druga polowka wraca domu dopiero za poltora tygodnia wiec musze sobie radzic sobie ze wszystkim sama przez co trudno znalezc chwile dla siebie.Dzies bylismy na spacerku bo wyszlo piekne sloneczko i maluszki zjadly dzis swoja pierwsza marcheweczke syniowi smakowala ale corci juz nie, izastanawiam sie co moglabym jeszcze im nowego wprowadzic do diety...

Fiolka ja muszę spać w staniku, a i tak praktycznie co noc przeciekam. Jak się nie przebudzę i nie wymienię wkładki to góra piżamy, stanik i prześcieradło do wymiany :cool:
Dziś młoda miała kolejnych gości, super sukieneczki dostała :-)

andzia witaj:)
ewelina ja wprowadziłam Antosiowi jabłuszko bardziej pod względem trawienia bo ma problemy z brzuszkiem i kupkami ale marchewke jak mu dałam kilka razy to aż piał do niej a do jabłka ma nieco mniejszy entuzjazm ale tez lubi :)

hej Laseczki:-)
:happy2:Doriankowi stuknęły 3 m-ce!!!:happy2:

U nas nocka w miarę, Mały co 2,5h budził się na żarełko a od 6 fajnie sobie usnął na mnie i tak do 8:30. Potem pojechalismy na zakupy, zrobiłam obiadek, córka wybyła do koleżanki a mąż zajął się synkiem więc jest chwila wolnego.
Moja kuzynka dzisiaj urodziła synka:-)Z jednej strony radość a zdugiej jest zła bo nie załapuje sie na roczny macierzyński. Kilka godzin jej zabrakło,ehhh...
ewelina gratuluję bliźniąt i jestem pełna podziwu, że dajesz radę i to sama:tak:
magdzik, Andziak witajcie i rozgoście się :-)
Aurelka dużo zdrówka dla Zuzanki :-D
ankka superowe zabawki!

Ewelina blizniaki i sama w domu wow podziwiam chyba Twoje dzieci to sspiochy ze dajesz rade :) co do wprowadzania to ja pdalam tylko raz kleik ryzowy. Ale maly akurat zabkuje i nie wiem czy zeby mu dokuczaly czy brzuezek po kleiku dlatego narazie stawiam tylko na mleko.

reklama
Andzia witaj :) Ewelina sama z dwójką, wow... Moja co prawda grzeczniutka, ale jakbym miała dwójkę... ojoj :cool2:

Madlen Maria jak się denerwuje to też woła mama :-D a ostatnio jeszcze jej doszło "ajajajaj" jak siedzi w leżaczku i chce zwrócić na siebie uwagę :-D Antoś może nie chciał do wózka bo chustę wolał? :cool2:

Do góry