reklama
Witam się i ja
Clodi fajny telefon, że to wytrzymał ;-)
Noukie współczuję powrotu do pracy
Bulkaasia oj to macie przeboje z tym szpitalem
My dziś byliśmy w odwiedzinach u znajomych, którym się dziecko urodziło miesiąc po naszej Marcie. Oj widać różnicę, Marta to ruchliwa jak nie wiem i dłuższa dość trochę, chociaż tamten urodził się większy i cięższy Niestety przyszykowaną mieli kolację, więc posiedzieliśmy dłużej niż mieliśmy i zapowiada się dzisiaj niespokojna noc. Młoda nie zasnęła jak zwykle, wielkie ryki, uspokajała się tylko w pionie... Teraz śpi na M., zaraz ją zląduje do łóżeczka.
Młoda dostała już kaskę na zajączka od dziadka, więc kupiłam jej takie cóś TINY LOVE Łuk SŁONECZNY SPACER Pałąk + GRATIS (3101963529) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
i jeszcze dołożyłam KIDSME Silikonowy GRYZAK DO PODAWANIA POKARMU RÓŻ (3101736430) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Clodi fajny telefon, że to wytrzymał ;-)
Noukie współczuję powrotu do pracy
Bulkaasia oj to macie przeboje z tym szpitalem
My dziś byliśmy w odwiedzinach u znajomych, którym się dziecko urodziło miesiąc po naszej Marcie. Oj widać różnicę, Marta to ruchliwa jak nie wiem i dłuższa dość trochę, chociaż tamten urodził się większy i cięższy Niestety przyszykowaną mieli kolację, więc posiedzieliśmy dłużej niż mieliśmy i zapowiada się dzisiaj niespokojna noc. Młoda nie zasnęła jak zwykle, wielkie ryki, uspokajała się tylko w pionie... Teraz śpi na M., zaraz ją zląduje do łóżeczka.
Młoda dostała już kaskę na zajączka od dziadka, więc kupiłam jej takie cóś TINY LOVE Łuk SŁONECZNY SPACER Pałąk + GRATIS (3101963529) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
i jeszcze dołożyłam KIDSME Silikonowy GRYZAK DO PODAWANIA POKARMU RÓŻ (3101736430) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Ostatnia edycja:
Aurelka.
Fanka BB :)
Zuzia miała prawie 39 temperatury. :-(
Pojechaliśmy na pogotowie, okazało się że ma zapalenie uszu (dwóch na raz! ) i antybiotyk, syrop i osłonowe. Masakra, padam.
Sorki, że tylko tyle, no ale.
Pojechaliśmy na pogotowie, okazało się że ma zapalenie uszu (dwóch na raz! ) i antybiotyk, syrop i osłonowe. Masakra, padam.
Sorki, że tylko tyle, no ale.
Vivienne
Marysiowa Mama :) Moderatorka
Aurelka ale się biedna dorobiła... skąd to się przypałętało? Zdrówka dla małej
Anka bardzo fajne te zabawki, ale kurczę, drogie :-( a ten gryzak do pokarmu kiedyś też widziałam, ale zastanawiałam się jak to działa
Anka bardzo fajne te zabawki, ale kurczę, drogie :-( a ten gryzak do pokarmu kiedyś też widziałam, ale zastanawiałam się jak to działa
Fiolka_130
Fanka BB :)
Majja niestety do smyka mam daleko :/Majja
nie wiem jak D. to zrobił on miał chyba koło oczka blisko nie zrozumiałam go
kiedyś Wiki miał w oczku włosek czy rzęsę to mu zaropiało na jeden dzień..
Aurelka współczuję :/a jesteście w domu?
Vivienne no jest dużo lepiej niż kiedyś ale jednak wszystko by było dobrze gdyby on tak nie wrzeszczał
dziś tak się podrapał że wygląda jak harry poter
nie wiem jak D. to zrobił on miał chyba koło oczka blisko nie zrozumiałam go
kiedyś Wiki miał w oczku włosek czy rzęsę to mu zaropiało na jeden dzień..
Aurelka współczuję :/a jesteście w domu?
Vivienne no jest dużo lepiej niż kiedyś ale jednak wszystko by było dobrze gdyby on tak nie wrzeszczał
dziś tak się podrapał że wygląda jak harry poter
Witam wszystkie mamuśki:-)dołaczam sie i ja do grudniowych mamusiek:-)
Witaj Ewelina024 :-) Masz synka czy córkę? Kiedy się maleństwo urodziło dokładnie?
Aurelka zdrówka dla Zuzanki
Vivienne no właśnie stanowczo za drogie to cholerstwo, ale skoro dziadek dał kaskę, to ją spożytkowałam. A ten gryzak to tak na zapas, bo najwcześniej za miesiąc spróbuję tego użyć ;-) Tyle, że poszło za jednym kosztem wysyłki
Aurelka zdrówka dla Zuzanki
Vivienne no właśnie stanowczo za drogie to cholerstwo, ale skoro dziadek dał kaskę, to ją spożytkowałam. A ten gryzak to tak na zapas, bo najwcześniej za miesiąc spróbuję tego użyć ;-) Tyle, że poszło za jednym kosztem wysyłki
Vivienne
Witaj Ewelina, wygląda na to, że w grudniówkach mamy również bliźniaki :-) Pytanie Anki powinno mieć więc inną formę: ile córek, ile synków? ;-)
Rozgość się, zapraszamy :-)
Rozgość się, zapraszamy :-)
Ankka02 witam:-) Mam parke synia Łukaszka i córcie Kasie:-) Bliźniaki ur 1.12.2012
reklama
Vivienne
Czyli jednak mamy i bliźnięta! I to parkę, super! Ewelina, gratuluję serdecznie :-) Również miałam rodzić 1.12, no ale udało się wcześniej ;-)
Jak sobie dajesz radę z dwójką maluszków na tym samym etapie?
Jak sobie dajesz radę z dwójką maluszków na tym samym etapie?