reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuski grudniowe

Zgadzam sie z Majja, super ta lyzeczka Noukie.

moje dziecie spi juz od 40 minut a ja zmyka do lozka poczytac ksiazke. Uwielbiam czytac a jedynie kiedy moge to wlasnie chwile przed snem, kiedy mala juz spi.

reklama
Witam się i ja
Clodi fajny telefon, że to wytrzymał ;-)
Noukie współczuję powrotu do pracy
Bulkaasia oj to macie przeboje z tym szpitalem :wściekła/y:

My dziś byliśmy w odwiedzinach u znajomych, którym się dziecko urodziło miesiąc po naszej Marcie. Oj widać różnicę, Marta to ruchliwa jak nie wiem i dłuższa dość trochę, chociaż tamten urodził się większy i cięższy :tak: Niestety przyszykowaną mieli kolację, więc posiedzieliśmy dłużej niż mieliśmy i zapowiada się dzisiaj niespokojna noc. Młoda nie zasnęła jak zwykle, wielkie ryki, uspokajała się tylko w pionie... Teraz śpi na M., zaraz ją zląduje do łóżeczka.
Młoda dostała już kaskę na zajączka od dziadka, więc kupiłam jej takie cóś TINY LOVE Łuk SŁONECZNY SPACER Pałąk + GRATIS (3101963529) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
i jeszcze dołożyłam KIDSME Silikonowy GRYZAK DO PODAWANIA POKARMU RÓŻ (3101736430) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Ostatnia edycja:
Zuzia miała prawie 39 temperatury. :-(
Pojechaliśmy na pogotowie, okazało się że ma zapalenie uszu (dwóch na raz! ) i antybiotyk, syrop i osłonowe. Masakra, padam.

Sorki, że tylko tyle, no ale.

Aurelka ale się biedna dorobiła... skąd to się przypałętało? Zdrówka dla małej

Anka bardzo fajne te zabawki, ale kurczę, drogie :-( a ten gryzak do pokarmu kiedyś też widziałam, ale zastanawiałam się jak to działa :-D

Majja niestety do smyka mam daleko :/Majja
nie wiem jak D. to zrobił on miał chyba koło oczka blisko nie zrozumiałam go :sorry2:
kiedyś Wiki miał w oczku włosek czy rzęsę to mu zaropiało na jeden dzień..

Aurelka współczuję :/a jesteście w domu?

Vivienne no jest dużo lepiej niż kiedyś ale jednak:baffled: wszystko by było dobrze gdyby on tak nie wrzeszczał :dry:
dziś tak się podrapał że wygląda jak harry poter :baffled:

Witaj Ewelina024 :-) Masz synka czy córkę? Kiedy się maleństwo urodziło dokładnie?
Aurelka zdrówka dla Zuzanki
Vivienne no właśnie stanowczo za drogie to cholerstwo, ale skoro dziadek dał kaskę, to ją spożytkowałam. A ten gryzak to tak na zapas, bo najwcześniej za miesiąc spróbuję tego użyć ;-) Tyle, że poszło za jednym kosztem wysyłki

Witaj Ewelina, wygląda na to, że w grudniówkach mamy również bliźniaki :-) Pytanie Anki powinno mieć więc inną formę: ile córek, ile synków? ;-)
Rozgość się, zapraszamy :-)

reklama
Czyli jednak mamy i bliźnięta! I to parkę, super! Ewelina, gratuluję serdecznie :-) Również miałam rodzić 1.12, no ale udało się wcześniej ;-)
Jak sobie dajesz radę z dwójką maluszków na tym samym etapie?

Do góry