reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuski grudniowe

reklama
Aurelka ja tez mam te pokrowce z IKEI i tez klade na nie podklady. Tylko ze podklady ktore kupuje sa wielkie i tne je na 3 w ten sposob paczka podkladow starcza mi na dlugo.

Aurelka ja nie mam przewijaka :) przwijam na kanapach bo tak mi najwygodniej :) jak posika to trudno mam taką maszynę do czyszczenia na parę i szoruję :)

Jest godzina 20, moje dzieci spia! Uwielbiam ten czas:-D Leze na kanapie i odpoczywam.
W sobote jedziemy do znajomych z dzieciakami ;) czeka nas wyprawa, ale przynajmniej poplotkuje sobie :-) A w niedziele lub poniedzialek kolezanka wpadnie to tez bedzie fajnie.

hej dziewczyny ja a chwile po pomoc zaglądam. Zrobił mi sie mega guz w piersi, w jej górnej cześci z przodu. dziwne to bo pokarm leci, karmiłam normalnie Antka dzis i teraz przy wieczornym karmieniu mi to wyszło... przestraszyłam się bo nie wiem co z tym zrobić... czy to zastój jak pokarm leci? jak sobie mam znim poradzić? karmienie mnie nie boli, ten guz też nie no chyba ze go ściskam to wtedy boli, czerwona ani gorąca nie jest... ratunku :(

ps. przepraszam nie nadrobilam Was ale postaram sie jutro... póki co czekam na rady bo zaraz zwariuję :(

reklama
Dobry wieczór zagladam na chwilke jesli chodzi o kaszki i kleiki ryzowe i ogólnie o zywienie dzieciaków to j mam jedno zdanie,Julita jest moim drugim dzieckiem i z pierwsza tez tak robiłam (karmienie)nie ma schematu według którego moim zdaniem da sie żywić dziecko dlatego ze każde jest inne jedno je mało drugie dużo jedno starwi inne nie strawi,jestem zdania ze trzeba próbować jesli dzieciaczka ukłąd pokarmowy jest gotowy to sobie poradzi,ja podaje julicie do każdego karmienia do mleka kleik ryżowy a raz dziennie kaszke malinową je bardzo jej smakuje,dzis drugi dzień jadła śliwki z hippa i bardzo jej smakowały nic jej nie dolega. 4Madlen kurcze nie wiem co to moze być ale jak nie boli i nie przeszkadza w karmieniu to moze zaczekaj do jutra i moze sam sie wchłonie:sorry:czasem tak jest zastój to chyba nie jest bo piers by cie bolała,mam nadzieje ze do jutra zejdzie jak nie to może skontaktuj sie z ginem

Do góry