Mnie korci dac mapemu juto kleik ryzowy ale troche sie boje czy jelitka poradza bo mial jednak dowc dlugo mega kolke. Do ukonczenia 4 mc brakuje nam 11 dni ale sie boje.. wczoraj kupilam kpeik ryzowy i kaszke malinowa oba po 4 mc. W szafce czeka tez jabuszko i przyslali nam marchewke z ryzem. Ale najpierw kleik. Lil, Sarka, Cinamona widze ze te nasze dzieciaczki zarte nie sa. Moj dzis jadl dwa razy po 40 ml i wiecej ani rusz. Wazy juz 6,6 ale czasami tez roznie przybiera. Raz to nawet 650 w dwa tygodnie a pozniej w kolejne dwa tygodnie 350 wiec roznica kolosalna. A ile wazy takie roczne dziecko? Bo jak nasze tyle juz waza to na roczek to beda klocki czy moze zwolnia przybieranie na wadze?Ja mialam isc na spacer ale leb mi pekal?, dlatego ubralam malego i okno otworzylam. Zasnal i spi juz 1,5 h
oczywiscie juz dawno okno zakmniete. A ja bynajmniej poprasowalam i obiad ugotowalam. I mam czas na bb
bo do jego 3 mc to nie mialam czasu na nic. Teraz sie ogarniam. I stwierdzam ze najgorsze sa te 3 mc. Pozniej dziecko juz bardzo kumate i zabawi sie samo i w ogole.ale mi wypracowanie wyszlo.a powiedzcie bo juz pytalam i nikt nie odp. Iile razy przepajacie dzieci? Pytam mamy butelkowe bo piersia to nie trzeba.