reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuski grudniowe

Neska ja nawet nie wiedzialam, ze sa rozne wartosci tej vit D, u nas tylko jedna dostepna;-)

Nathani zdroweczka:tak:, czekam na fotke ( juz luknelam);-), starszak dzis juz ok, takze nie wiem co mu bylo wczoraj:sorry2: cale szczescie, ze wydobrzal bo w piatek maja przedstawienie dla rodzicow;-)

Wiolka zlecialo zlecialo:sorry2:, pewnie w tygodniu bedzie ciezej zajrzec, ale pracuje cztery dni w tygodniu takze mam zawsze dluzszy weekend to sobie wtedy na bb posiedze, tym bardziej, ze wtedy tez nie mam M bo pracuje;-)

Co do tych ubranek jeszcze to samo body wydaje mi sie dla mojego Milo ze za malo:sorry2: u mnie tez 22 stopni w domu, ale jakos mi sie wydaje za chlodno:dry::confused: latem co innego oczywiscie;-)

Ostatnia edycja:
reklama
ano mamy :) ja chce murzyna . E tam nowy papież mój wlasnie nauczył się brać do ręki zabawki i wkładać do buzi :)

Same body i skarpetki? Moja koleżanka też tak swoją córeczkę ubiera, ale ja sobie Zuzki tak ubranej nie wyobrażam, bo ona to zmarzluch jest. Ja ubieram body z długim lub krótkim rękawem, na to kaftaniki albo bluzeczki z długim rękawem i spodnie + skarpetki, albo pół śpiochy, albo rajtuzki.
A i tak wiecznie zimne i sine rączki ma. A mamy po 20-23 st w domu.

Kupiliśmy dziś witaminę D, o taką :
https://elixirzdrowia.pl/produkt/20349/revitaben-d-kapsulki-twist-off-30-kapsulek/

Mieszkanie byliśmy oglądać, ale M jak zwykle nie pasuje. Więc już nawet nie szukam, bo on i tak moje starania ma w doopie.
Tu ma ugotowane, uprane, poprasowane. Zresztą z niego to taki 'mami synek'. Jak się wkurzę to się wyprowadzę z małą do mojej mamy i niech sobie przemyśli.

Moja Zuzka póki co drzema u M na brzuchu.

Witaminę D mamy tańszą, ale nie tak tanią jak vigantol niesteety :sorry2:

I zamówiłam jeszcze ten cały Katarek w aptece, bo męża mego nigdy nie ma kiedy babole w nosie małej są :-p ja fridy do ust nie wezmę, mam nadzieję że do tego się przekonam...

Noukie moja obudziła się tuż przed 18, chwilę pobrykała, pojadła, wykąpaliśmy, znowu pojadła i usnęła :baffled: Możliwe że jeszcze koło 21 się obudzi, ale raczej do północy minimum pośpi. Chyba nadmiar świeżego, mroźnego powietrza ją tak dziś powalił, bo łaziłyśmy długo koło południa :sorry2:

reklama
ja z moimwalczę aby coś zjadł ale wydudłał 50 i zacząl sie denerwować ... ja myśle ze czeka na papierza bo patrzy w TV
spal do 18 stej czyli jeszcze jakies 2 godziny papusiowania

eee padł nie wiem czy na chwile czy na dluzej .... teraz pozajmuje sie moja choroba

Ostatnia edycja:
Do góry