reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuski grudniowe

Neska ja nawet nie wiedzialam, ze sa rozne wartosci tej vit D, u nas tylko jedna dostepna;-)

Nathani zdroweczka:tak:, czekam na fotke ( juz luknelam);-), starszak dzis juz ok, takze nie wiem co mu bylo wczoraj:sorry2: cale szczescie, ze wydobrzal bo w piatek maja przedstawienie dla rodzicow;-)

Wiolka zlecialo zlecialo:sorry2:, pewnie w tygodniu bedzie ciezej zajrzec, ale pracuje cztery dni w tygodniu takze mam zawsze dluzszy weekend to sobie wtedy na bb posiedze, tym bardziej, ze wtedy tez nie mam M bo pracuje;-)

Co do tych ubranek jeszcze to samo body wydaje mi sie dla mojego Milo ze za malo:sorry2: u mnie tez 22 stopni w domu, ale jakos mi sie wydaje za chlodno:dry::confused: latem co innego oczywiscie;-)

Ostatnia edycja:
reklama
ano mamy :) ja chce murzyna . E tam nowy papież mój wlasnie nauczył się brać do ręki zabawki i wkładać do buzi :)

Same body i skarpetki? Moja koleżanka też tak swoją córeczkę ubiera, ale ja sobie Zuzki tak ubranej nie wyobrażam, bo ona to zmarzluch jest. Ja ubieram body z długim lub krótkim rękawem, na to kaftaniki albo bluzeczki z długim rękawem i spodnie + skarpetki, albo pół śpiochy, albo rajtuzki.
A i tak wiecznie zimne i sine rączki ma. A mamy po 20-23 st w domu.

Kupiliśmy dziś witaminę D, o taką :
https://elixirzdrowia.pl/produkt/20349/revitaben-d-kapsulki-twist-off-30-kapsulek/

Mieszkanie byliśmy oglądać, ale M jak zwykle nie pasuje. Więc już nawet nie szukam, bo on i tak moje starania ma w doopie.
Tu ma ugotowane, uprane, poprasowane. Zresztą z niego to taki 'mami synek'. Jak się wkurzę to się wyprowadzę z małą do mojej mamy i niech sobie przemyśli.

Moja Zuzka póki co drzema u M na brzuchu.

Witaminę D mamy tańszą, ale nie tak tanią jak vigantol niesteety :sorry2:

I zamówiłam jeszcze ten cały Katarek w aptece, bo męża mego nigdy nie ma kiedy babole w nosie małej są :-p ja fridy do ust nie wezmę, mam nadzieję że do tego się przekonam...

Noukie moja obudziła się tuż przed 18, chwilę pobrykała, pojadła, wykąpaliśmy, znowu pojadła i usnęła :baffled: Możliwe że jeszcze koło 21 się obudzi, ale raczej do północy minimum pośpi. Chyba nadmiar świeżego, mroźnego powietrza ją tak dziś powalił, bo łaziłyśmy długo koło południa :sorry2:

reklama
ja z moimwalczę aby coś zjadł ale wydudłał 50 i zacząl sie denerwować ... ja myśle ze czeka na papierza bo patrzy w TV
spal do 18 stej czyli jeszcze jakies 2 godziny papusiowania

eee padł nie wiem czy na chwile czy na dluzej .... teraz pozajmuje sie moja choroba

Ostatnia edycja:
Do góry