reklama
Basia_one
Multimama ;)
Neska moj maly tez na butli kupki robi co 2-2,5 dnia. W koncu sie wyreguluje, moja corcia tez miala przerwy miedzy kupkami. Nie ma sie co martwic, wazne ze robi i nie musisz mu pomagac.
Nathani a jakieś konkretne sprawy do załatwienia, czy tylko zakupy?
Aurelka jak masz taką super teściową i macie dobry kontakt, to ja bym się nie wyprowadzała. Teraz jestem sama prawie całymi dniami i choć kiedyś się z moją teściową nie dogadywałam, tak teraz jestem szczęśliwa jak przychodzi (mieszka dwa domy dalej) i jak małą pozabawia to chociaż obiad przygotuję i ogarnę chałupę. Tata w szpitalu, M. w pracy i ja tutaj sama. Mama zmarła 1,5 miesiąca temu i teraz mi jej strasznie brakuje. Nawet jak nie miała siły Marty potrzymać, to jednak była, mogłam zejść na dół i pogadać, tęsknię za tym :-(
A tak to byliśmy u lekarza, szczepienie przełożone. W zasadzie powiedziała, że to taki antybiotyk lekki, nie wchłania się nic do organizmu tylko przechodzi przez przewód pokarmowy, ale poczekamy ten tydzień. Mała teraz gada sobie z karuzelką
Aurelka jak masz taką super teściową i macie dobry kontakt, to ja bym się nie wyprowadzała. Teraz jestem sama prawie całymi dniami i choć kiedyś się z moją teściową nie dogadywałam, tak teraz jestem szczęśliwa jak przychodzi (mieszka dwa domy dalej) i jak małą pozabawia to chociaż obiad przygotuję i ogarnę chałupę. Tata w szpitalu, M. w pracy i ja tutaj sama. Mama zmarła 1,5 miesiąca temu i teraz mi jej strasznie brakuje. Nawet jak nie miała siły Marty potrzymać, to jednak była, mogłam zejść na dół i pogadać, tęsknię za tym :-(
A tak to byliśmy u lekarza, szczepienie przełożone. W zasadzie powiedziała, że to taki antybiotyk lekki, nie wchłania się nic do organizmu tylko przechodzi przez przewód pokarmowy, ale poczekamy ten tydzień. Mała teraz gada sobie z karuzelką
Aurelka.
Fanka BB :)
Dziewczyny czy wasze maluchy śpią w tym w czym wchodzą w dzień? Czy jak przychodzi wieczorna pora to je przebieracie?
Chodzi mi o te co kąpią co dwa dni. No i ogólnie jakie macie podejście do tego?
Chodzi mi o te co kąpią co dwa dni. No i ogólnie jakie macie podejście do tego?
Basia_one
Multimama ;)
Ja kapie malego codziennie, wczesniej kapalam co dwa dni. Ja przebieram po kapieli, potem spi cala noc i juz rano nie zmieniam mu ubrania, chodzi caly dzien w nocnych spiochach, no chyba, ze gdzies wychodzimy i mama ma wene zeby synka wyszykowac to go przebieram rano tez.
reklama
neska ja karmię piersią a kupki też mamy raz na 3 dni i to nie zawsze bo czasem musze pomagac czopkiem także nie ma reguły czy to mm czy naturalne...
ankka tulę wirtualnie...
aurelka ja kąpię Antosia codziennie ale generalnie ma nocne piżamki i ubranka dzienne. w dzień spi w tym w co go rano ubiore czyli w bodziakach spodenkach i bluzeczce/koszuli a w nocy w piżamce/śpiochach.
ankka tulę wirtualnie...
aurelka ja kąpię Antosia codziennie ale generalnie ma nocne piżamki i ubranka dzienne. w dzień spi w tym w co go rano ubiore czyli w bodziakach spodenkach i bluzeczce/koszuli a w nocy w piżamce/śpiochach.