reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuski grudniowe

Dzień dobry :-)
ja dziś nawet wyspana, M. się obudziła po 6, nakarmiłam ją i małż ją wziął jeszcze, a ja pospałam do 9 prawie :-)
Ale chyba coś małą brzusio boli, rano długo nie było kupki, w końcu zrobiła, ale dałam jej jeszcze herbatki i właśnie dorabia drugą. Chwilę mi pospała to zdążyłam obciąć pazurki, bo już długie były, a takie ostre ma.

Kurcze, znowu ma taką delikatną buźkę, parę krosteczek i co ją trzymam przy cycu to czerwony policzek :-( już sama nie wiem o co w tym chodzi, taką ładną buźkę długo miała.

My mieliśmy wczoraj w planach miły wieczór i przytulanki na koniec, ale tak mnie małżon wymasował że się zrelaksowałam za bardzo i zasnęłam :-p

reklama
Witajcie, a ja caly dzien zla chodzilam, bo u mojego to sie trzeba o wszystko prosic i nawet o kwiatka. To juz nawet nie chodzi o to, ale sam fakt, ze jeszcze mu troche zalezy. No i na wieczor cos tam chcial a ja bylam oschla i spalismy dupami do siebie....tylko sie spytal o co sie obrazilam, to mu powiedzialam, ze nie chcialo mu sie dupska ruszyc po kwiatka na dzien kobiet:sorry:
No i od rana kwasik w domu....ehhh
Mateusz ladnie spal w nocy, Maja gorzej bo plakala i wymuszala. Czasem nie wytrzymuje juz z nia, raz spi ladnie raz sie budzi, ja to sie zastanawiam, czy ona faktycznie glodna czy co, przeciez w dzien tyle je ze ja w szoku jestem. No, ale pic jej dalam w nocy to rano mialam pol kilo pampka hehehehe
Ide zrobic sniadanie.

Ja dziś kupiłam kleik, podam małej łyżeczkę do mleka. Zobaczymy jak zareaguje. Jak będzie dobrze to podam potem dwie do mleczka i tak dalej. trzymajcie kciuki. :tak::tak:

Kupiłam sobie dzisiaj spooodnie i lakier. Ze spodni jestem bardzo zadowolona, są świetne. :tak:

Nathani to tak jak ja :) od 4 miesiąca , mój wujek to pediatra więc mu ufam.

Czy wam też tak wypadają włosy ? Co rano płaczę szczotkując się:(((((

clodi - trzymam kciuk,i po tych przejściach wyniki muszą wyjść dobre !!! i nie ma rady w szpitalach trzeba krzyczeć i wchodzić na chama - inaczaj nie da rady
Aurelka i jak mieszkanie na pewno już nie ?
no i mały sie domaga zainteresowania

nam w moczu wyszło ze wysokie PH - 8 , na razie mamy powtórzyć badania za dwa tygodnie :( a ja głupia już wyczytałam w necie wszytskie możliwie choroby i się martwię

aha kupiłam bąblowi mojemu taki gryzak, polecam bardzo na pierwsze ząbki

ImageServer.php.jpg

Majja z włosami też tak mam, musiałam je w końcu obciąć, bo niebawem niewiele by z nich zostało :no: nie dość że same lecą to jeszcze się strasznie zniszczyły i po prostu wychodziły z grzebieniem :zawstydzona/y:

Dziś małż mój pizzę robi na obiad, tylko nie wiem kiedy, bo ciągle śpią z Marysią :-D dobra wiadomość jest taka, że Marysia od wczoraj znowu dobrze reaguje na tatę, więc im nie przeszkadzam ;-)

pitalach trzeba krzyczeć i wchodzić na chama - inaczaj nie da rady
Aurelka i jak mieszkanie na pewno już nie ?

No to niestety nie, mój M zadzwonił wczoraj do tej kobietki i poprosił o podanie wszystkich kosztów które będziemy musieli ponieść. No to wychodzi po przeliczeniu prawie 900 zł i 700 kaucji. Więc wyszło mieszkanie droższe niż się spodziewaliśmy, bo w tym bloku jest obowiązkowa kablówka. A my mamy wzięty cyfrowy polsat, który musimy zacząć spłacać w kwietniu. :tak::tak:

We wtorek wychodzi nowy krąg to usiądę na spokojnie, przejrzę ogłoszenia i podzwonię. ;-)

Teściowie wzięli małą na noc, oczywiście spała im od 22 do wpół do 6.. Nie wiem czemu u nas w pokoju tak nie chce spać? :confused::confused:

elak23 - Dlatego ja się nauczyłam, żeby nigdy nie czytać już tych bzdur w internecie. I Tobie radzę to samo, bo potem człowiek siedzi i bez potrzeby się zamartwia. :tak:

Ankka - Zdrówka dla taty. Będzie dobrze. ;-):tak:

Majja wychodzę z założenia że nie ma się co spieszyć ;-) włosy moje ok. ja się suplementuje czym się da;-)
Aurelka pochwal się spodniami
byłam na spacerze zimno brrr

reklama
Nie wiem czemu, ale caly dzien boli mnie glowa.
Bylam przed poludniem z corcia troche na dworzu, zimno u nas i deszcz w poziomie padal, wiec dlugo nie bylysmy. Teraz wygonilam meza do sklepu po owoce, bo juz sie skonczyly i po chlebek. Mati spal chyba z1,5 h na dworzy opatulony caly a teraz sobie spi w domciu.
Vivienne troche Ci zazdroszcze tej pizzy, moj maz obiecuje mi pizze odkad jestesmy razem czyli juz jakies 10 lat.. i jeszcze nie jadlam robionej przez niego, bo zawsze albo zapomni, albo sie czyms wymiga...poza tym chyba nie chce mu sie robic bo to kupa roboty jak to on twierdzi. tyle lat w Pizzeri pracowal, ze dla niego to pestka powinna byc:wściekła/y:

Majja ja tez nie zamierzam diety rozszerzac przed ukonczeniem 4 mca, Mati i tak jest duzy i ciezki :-) tylko gluten chce wprowadzic miedzy 6 a 7 mcem, bo u corki przegapilam, a potem po 10tym wprowadzalam i alergii dostala, wiec tak na dobre gluten zaczela dostawac jak skonczyla roczek.

Do góry