reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuski grudniowe

Do udanych, mówisz..? Ja bym nawet nie wiedziała co zrobić, jakby Mary rzucała mi się w foteliku :eek: Odpukać jeszcze się nie zdarzyło...

A jakie zabawki kupiłaś? Pochwalnosie :cool2:

reklama
Viv jak ty ładnie piszesz na blogu :) uwielbiam jak ktoś tak ładnie ubiera swoje myśli w słowa :)
Fiolka zaraz te złe chwile przesłonią te lepsze i jeszcze lepsiejsze ....
pomyśl , że bardziej płakać już nie może ...
Pokaż tego Buczusia na zdjęciu :)

Ostatnia edycja:
Wpadam na chwilke, bo tez juz spac ide. Maz moj gra, dzieci spia to ja powinnam odpoczywac.
Majja fajny ten twoj bobas. Ja Mateuszka jutro pokaze, bo nie mam fotek jeszcze zgranych na ipada.
Do jutra mamuski.

Witam ja jak zwykle późno:eek:cały dzien mi zleciał sprzątanie gotowanie goście i robienie ciasta bo jutro znowu goście:blink: Majja ale masz śliczności:tak: Viv twoje Marysia to jest gwiazda poprostu:-) Fiolka synuś twój tak sie bosko usmiecha ze az sie wierzyc niechce ze to to samo dziecko które płacze:shocked2::happy2: Ja kupiłam małej macie ale dałam 145 zł lubi na niej lezec ma sporo fajnych rzeczy na niej mam nadzieje ze bedzie ja interesowala jak bedzie troszke starsza a grzechotki jakies tam mam po starszej kilka dokupilam i pare jeszcze kupie i dość za to zabawek zadnych nie bede kupowac bo mamy w domu kilka pudełek:sorry2:od zabawek edukacyjnych klocki filizanki kuchnie lodówki kregle i peiron wie co jeszcze takze zabawek nie kupujemy i nie pozwolimy kupowac nikomu bo szkoda pieniedzy,ale wiem jak to jest jak sie ma pierwsze dziecko i tzreba kupowac bo nie ma sie czym bawić:-)

Witam,
Fiolka ale się pięknie uśmiecha, słodziak
Viev Maryś śliczna, takie oczka duże
Majja jaki fajny bobasek taki po buźce okrąglutki, słodziak

A Lenka daje ostatnio trochę mamie oddechnąć, wczoraj prawie cały dzień przespała, ale ja się pewnie pochwalę to jutro będę odwoływać

A o to mój najdroższy skarbek:

Załączniki

• P2120635.jpg
    P2120635.jpg
    21 KB · Wyświetleń: 34
  • P2210667.jpg
    P2210667.jpg
    18,1 KB · Wyświetleń: 33
  • P3060009.jpg
    P3060009.jpg
    18,4 KB · Wyświetleń: 32
  • P3090015.jpg
    P3090015.jpg
    21,6 KB · Wyświetleń: 28
  • P1250550.jpg
    P1250550.jpg
    18,7 KB · Wyświetleń: 31
reklama
Dziendobry...

Noc jak noc Milo ostatnio domaga sie znowu jesc co dwie godziny:sorry2: chyba bede musiala jednak jakas herbatke mu kupic bo juz 7 kg wazy i ciagle glodny:sorry2:

Didior moj maly tez we wtorek skonczy 3 miesiace:cool2:

Majja sliczny maluszek, jakie zabawki kupujesz???? Ja tez musze cos kupic malemu, duzo mam po starszaku, ale chce pare jakis nowych kupic, narazie mamy tylko Sophie zyrafe;-)

Viv tez sobie bloga poczytalam:tak::tak:pisz to bedzie miala Marysia piekna pamiatke;-)

Nathani zdroweczka;-)

Fiolka czekam na fotki zabawek:cool2:

Eni ale smieszka, super wloski:)
A ja dzis tylko z Milo, M pojechal ze starszakiem do kina;-)

Do góry