reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuski grudniowe

Mnie dzienniczek założył lekarz i wszystko tam on sam zapisuje, odebrałam wyniki badań .... część mam zaniżonego ... część zawyżonego, wszystko minimalnie więc mam nadzieję, że w ciąży to normalne.Wizytę u lekarza mam za 2- tyg i oby było wszystko ok . Cena kompletu moich badań to 466 zł , strasznie dużo :baffled: . Muszę odwiedzić jeszcze okulistę i zrobić badanie piersi. Przez całe życie nie byłam tak wybadana jak teraz :baffled: .

reklama
Mmm liwus pycha obiad.
Ja robię pieczarkową a drugie danie to kurczak po chińsku ale D. szaleje :-)
Byliśmy na spacerku a potem do siorki na wieczór filmowy.
Dzienniczek sama sobie chciałam kupić :tak:
Maja o kurcze tyle kasy :/

Witajcie Laseczki, ja juz po pracy. Na przerwie przysnęłam na 20 min i powiem Wam, że coraz częściej łapie mnie senność.
Witam Cię Majja wśród nas i trzymam kciuki. TUTAJ POMAGAMY SOBIE NAWZAJEM I BARDZO WSPIERAMY.:tak:

Mam ochotę na ziemniaczki i jajko w sosie musztardowym ale mi nie wyszedł. Macie jakis przepis???
Samopoczucie moje ok,żadnych bóli ale zatwardzenie miałam od dwóch dni. Wczoraj na wieczór opiłam się mięty i dzis poszło z krwią. Przeraziłam się i sprawdzałam kilka razy skąd ta krew. Na bank z odbytu,uff...

majja witaj
madlen czekamy na wieści
ja czekam na lody M pojechał:-) u nas burza w końcu będzie czym dychać
bulkasia ja ciągle senna :sorry:

Witam was mamusie, wczoraj patrzylam na pogode na caly tydzien i mialo padac do soboty, a dzis mile zaskoczenie, chyba 20 stopni w sloneczku. Uszczesliwilo mnie to bo juz mam dosc deszczu zwlaszcza ze w Polsce takie upaly, takze zaliczylismy spacerek z mezusiem i Majeczka, a potem Majcia wsunela flache na ogrodzie, niestety u nas wietrznie i juz w domku jestesmy,ale i tak jestem przeszczesliwa z tego sloneczka, jeszcze 12 dni i wracam do pracy :(

Dziewczynki okazuje się że chyba w następną sobotę zaliczę roczek bliźniaków.
Ile teraz się daje kasy ? Macie pomysły na prezenty
Może bym coś zamówiła z internetu.

Basia_one fajnie, że miałaś słoneczko. U mnie nadal pochmurno. Do pracy to chyba tylko na kilka miesięcy wracasz co? Super, będziesz miała dzieciaczki w zbliżonym wieku:tak:

Nie znalazłam fajnego przepisu na sos musztardowy i wciągnęłam tosty z serem i szynką:rofl2:

witam kobitki ja już po pracy jakoś dałam rade ale muszę się zdrzemnąć troszkę bo padam. Mdli mnie nadal. Od dzisiaj nie mogę robić przy jajkach. Pracuje w domu opieki, a śniadanko w UK to wiadomo jajko na bekonie. Jak zapach jajka do mnie doleciał to ja leciałam do najbliższej toalety :-)
Dzień dzisiaj piękny i u nas. Mielismy gdzieś z emkiem jechać po pracy ale ja muszę się położyć chociaż na 10 minut.

Macierzynski mi sie skonczyl 10 kwietnia, ale wzielam sobie jeszcze zalegly urlop takze zostalo jeszcze 12 dni :) praca nie jest jakos wybitnie ciezka, raczej nudna..bo sie siedzi i dlubie male rzeczy. Najgorsze jest to ze zalatwilam sobie przeniesienie na wieczorna zmiane zanim jeszcze okazalo sie ze jestem w ciazy...ale jakos dam rade, kwestia przestawienia, postaram sie pracowac jak najdluzej dam rade, musze troszke budzet podreperowac bo ostatni wyjazd do polski nas troche splukal :)

reklama
Fiolka z kasa to roznie bywa. Przede wszystkim zalezy od Twojej kieszeni. No i zalezy tez czy jestes tylko ciocia czy moze chrzestna lub M. chrzestnym. Bo wiadomo chrzestni lubia rozpieszczac chrzesniakow:-D. A kwestia kupna prezentu to zalezy co cie interesuje:-) Nie wim zabawki do ogrodu, moze jakies jezdziki, moze jakis komplecik na lato. Albo poprostu spytac rodzicow czego im brakuje dla dzieci. U nas tak robimmy, czy urodziny czy swieta. Dzieki temu prezenty sie nie dubluja i jest to co jest potrzebne.

Do góry