reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuski grudniowe

Helou,

Matko ale produkujecie.

Ja dalej chora ale jest juz o niebo lepiej. Antbiotyki pomagaja.

Wiolka23 zdrowka zycze
Aurelka szkoda ze nie wyszlo z mieszkaniem, nie ma jak to na swoim, lepszy ciasny ale wlasny. Wiem cos o tym bo sama prawie 2 lata z tesciami mieszkalam. Trzymam kciuki aby jednak sie udalo przekonac tego twojego jak nie teraz to moze troszke pozniej

Fiolka moja mala z tego otulacza tez sie wyswobodzala i dlatego kupilam taka fajna chuste bambusowa. Ja otulalam glownie na noc ale juz nie otulam, mala teraz w spiworku spi. Czasem sie zadarzy ze otule na chwile jak mala marudzi i nic juz nie pomaga.

Nathani straszne to z tym psem, ja to bym chyba ze strachu umarla

reklama
no w łeb se strzele a raczej mojemu, spisałam sie, poszłam nakarmić Kasjana, wracam i wyłączone BB, no szlak mnie trafi zaraz :angry:

Ide spać jutro napisze. Dobranoc

Wszystkiego najlepszego w dniu kobiet images.jpg

Wszystkiego najlepszego kobietki. ;-**

Ja uciekam na kontrolę do lekarza, jak da mi znów antybiotyk to się pochlastam. Biorę Zuzie też, noc się jej nie stanie jak ją zbada. I przy okazji ją zważę. Pochwalę wam się potem ile waży..

Ja dziś szkoooła. Ale mi się nie chce iść..

Najlepszego kobietki!
ja dzis dzien zaczelam od dostania opeeru, ze moj chlop sie nie moze do kompa zalogowac, ot tak i to moja wina, ze wczoraj sobie hasla pokasowal i nie pamieta...
Dzieci sie pobudzily, wiec trzeba wstawac, ja tez dzis sie dowiem ile maly wazy bo mamy szczepienie.

bulkaasia ja cię podziwiam kobieto, świetnie sobie radzisz, pozdroffki ;-)
Basia fajny ten wózek :tak: Ja miałam z Coneco spacerówkę i dałam znajomej. Jest nadziej jednak, że do nas wróci :tak:
4madlen, viv widzę, że nie jestem sama w podejściu: "to moje, nie rusz" :-D
clodi witaj z powrotem :happy: Mężczyźni... :confused2:
Aurelka no fajnie by było z ty mieszkankiem. I też uważam, że z rodzicami czy teściami dobrze, ale w osobnych domach :tak: Może jednak nie wszystko stracone? Powodzenia :tak:

Nie wiem co się Wiktorowi dzieje od tygodnia ma taki dziwny humor fakt śmieje się jak szalony az piszczy ale chwila i płacze taki jakiś dziwny.:zawstydzona/y:
No i w nocy cyrki, dziś obudził sie o 12 potem o 2-3 i tak werzeszczał my myślałam że mi serce pęknie. Mało tego obudził się o 6 gotowy do wstawania, zawsze brałam go wtedy do łóżka i spał przy cycu a dziś nawet go już wypluwał :baffled:nawet to juz nie działa.

My po lekarzu, mała dostała jakiś areozol do psikania gardełka.
Niestety nie zważyła mi małej, bo powiedziała, że i tak szczepienie mamy 28 to wtedy się dowiem, więc.. :baffled:

Ja już antybiotyku nie dostałam na szczęście. :-p

Do szkoły jednak nie idę, brzuch mnie boli jak nie wiem, zaraz umre. Aa dziewczyny mam trochę dziwne pytanie - czy u was w tamtych miejscach intymnych robi się taka dziwna 'galareta'? Bo u mnie to jest dziwne, ciągnie się aż ze środka, zresztą nie da się tego wytłumaczyć. :-p

A i kobietki karmiące sztucznym mlekiem - witamine k i d dajecie normalnie? Bo u mnie na składzie mleka pisze, że tak te witaminy są.

reklama
Dzień doberek,
u nas zima :szok: trochę sypie śniegem ale najgorsze to wiatrzysko, duje i duje aż w domu świszczy :baffled:odczuwalna temperatura -10 :crazy: a jeszcze wczoraj ładne słonko, choć wiatr już był. A Mała mi wyrosła z zimowego kombinezona...

Mąż w pracy, Marysia śpi w chuście. Wstała dziś po 7 więc nawet się wyspałam. Wczoraj miałyśmy drugie podejście do kaszki z łyżeczki, szło lepiej, dziś też zjadła 60 ml, buzialka otwierała jak mały ptaszek :-D w każdym razie przez pierwsze minuty więcej kaszki było na śliniaku, a potem już nawet mieściło się do buzi ;-)

Wszystkiego dobrego małe i duże Kobietki :-)

Do góry