Czesc,
Ankka02 no wlasnie u nas pampek dluzej nie zmieniany smierdzi siuskami,a do tego jeszcze ja uzywam pampkow 2 z new baby i one dodatkowo maja smierdzacy zapach.
Adgama z tego co mi mowila siostra meza, to przy kaszlu i katarku nie powinno sie na noc inhalowac, najlepiej tak do 15 a potem juz nie, no chyba ze masz zalecenie od lekarza i dajesz np antybiotyk w inhalacjach. Ona doswiadczona, bo jej corki czesto problemy z drogami oddechowymi i inhalacje na porzadku dziennym u nich byly.
bulkaasia mam nadzieje, ze wszystko u was bedzie dobrze, az dziwne ze nikt z lekarzy wczesniej tego nie zauwazyl...ale w uk takie same konowaly jak i u nas w irlandii...
Aurelka szybkiego powrotu do zdrowia.
Clodi to silnego masz syneczka jak juz chce siadac
Ja dzis mialam moja "zmiane" z syneczkiem, dal mamusi pospac, zjadl 21:20 spal do 23 w swoim lozeczku, ale potem mialam wrazenie ze ma problemy z oddychaniem, bo go tak dziwnie zatykalo, wiec wzielam go do siebie i spal do 2:45
potem zjadl i spal jeszcze do 4:50 i znow domagal sie jedzonka. potem juz znow cos mu dolegalo, bo chrzakal, wiercil sie straszliwie, myslalam ze ma zatkany nosek i napsikalam mu wody morskiej i troszke odciagalam gruszka, ale w sumie nic nie szlo. dziwne bo jak je to oddycha normalnie. takze pomeczylismy sie do 7:30 kolejne jedzonko i juz wstalam.
Za to corka mi dzis nawalila kupke strasznie smierdzaca i troche w niej sluzu bylo, masakra od samego rana dwie kupy az chalupy wywietrzyc nie mozna