reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamuski grudniowe

u nas etap kolek zastosowalismy wode koperkową ale 2 dni temu sie skończyła teraz mamy sab simplex i tez pomaga ... ba nawet powiem nie ma problemu
mała miała 4 dni temu szczepienia i od tego czasu jest osowiała
ja walcze z odzyskaniem pokarmu po przebytej grypie (naszęście mała od nas nie złapała) rozłozyło mnie i mojego M, prawie 3 tygodnie łażenia w maseczkach po domu
co do czyszcenia noska, tez nie mam tyle siły w płucach żeby z najdalszych zakamarków powyciągać .... i juz sie zastanawiam nad tym odciaganiem za pomoca aspiratora podłączonego do odkurzacza, ale musiałabym odkurzacz zmienić bo nasz strasznie buczy, moja siostra ma zelmera chodzi cichutko i odciąga bezproblemowo tzn bardzo sobie chwali

a tu kilka fotosików mojej ślicznotki

reklama
Betiks też mam ten dodatkowy rabat :-) dokupię jeszcze pampki bo te już kończymy a na noc zakładamy. Chusteczki też nam się kończą i nie wiem co jeszcze właściwie :confused:

Rozpłakane mam dziś dziecko :baffled: nie wiem czy znowu jakiś skok, bo całą noc na cycu i dziś popołudniu też, a jak o 11 dała koncert tak teraz powtórzyła :eek:

IZW ale masz małą modellkę śliczną :-)

Witajcie, dzisiaj byłam z Dorianke na kontroli. Tutaj dziecko sprawdzają dokłladnie w wieku 8 tyg. Waży 5060g, 62cm, bioderka ok ale okazało się , że ma rozszczep podniebienia:-( jestem załamana!!! Miał też dzisiaj szczepienie. Moja rana nadal jeszcze nie w pełni zagojona, wiecznie coś sie dzieje. Niech to sie wreszcie skończy i niech bedzie w końcu dobrze...

viv tez mam dzis dziecko straaaaaaasznie marudne :no: wczoraj anioł, pół dnia spał za to dzie ze 2 razy tylko po 30min. Głodny co chwila wisi na cycu az teraz mm go karmie i wlasnie konczy 120ml :szok: a pół godz temu doił cyca i godzine temu w sumie tez

IZW śliczna :tak:
bulkaasia strasznie mi przykro :-(
Mój synek zwariował cały czas sie zgina do siadu, nawet mu palców nie podaje tylko sam sie podnosi, nie wiem co zrobić, przecież nie może takie małe dziecko siedzieć,

reklama
nathani zrobiłam marchewkowe... niestety moje zdolności cukiernicze nie są na najwyższym poziomie i wyszedł mi mega zakalec ale pyszny ;)
fiolka my szczepimy na wszystko
clodi Jak byliśmy ostatnio na bioderkach to pytałam ortopedy bo Antoś tez się dźwiga bardzo i powiedział że sam sobie krzywdy nie zrobi...
bulkaasia tulę mocno

Do góry