reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamuski grudniowe

elak już w szpitalu jak miał robione badanie słuchu to nie wyszło i położna mówiła że tak jakby miał coś w nosku i zakłóca obraz słuchu, no i dała mi skierowanie do laryngologa na kontrole i już 4 razy od urodzenia miał to badanie i dalej zakłócenia.

reklama
Ja sab simplex zamawialam z niemieckiej apteki online.
nasz dzien sie skonczyl, cora padla juz po 19, synek sie jeszcze meczy...troche spi troche marudzi, ale juz kupy nie robil 2,5 dnia.
Ide, spac pewnie nie bede ale coz...

viv nie robiły mi sie zastoje, a grudy to takie "guziki" a piersiach ??- takie cos raz mialam

dziewczyny wieczorami koło 21 jestem juz taka padnieta, taka zmeczona opieka nad nałym i tymi obowiazkami domowymi, jakbym miala dwójke dzieci to nie wiem jakbym dala rade, a mamy trójeczki dzieci to juz w ogole podziwiam :tak: moze z czasem bedzie troche latwiej jak maluchy beda juz ciut bardziej samodzielne, a doczekac sie nie moge przespanych nocy :tak:
mój M wcale mi jakos bardzo nie pomaga, niby pracuje, ale to go nie usprawiedliwia jak wroci z pracy to ma milion innych spraw i tak sie sklada ze siedze sama jak pałka dobrze ze mnie mama odwiedza i ja ją.

serduszko-wstazka-1.jpg cudownego dnia walentynkowego

hej mamuśki :-)

naty i ja wysłałam zaproszenie na fb ;-)

a moja córa ma katar i nie wiem czy iść z nią do lekarza, czy poczekać do przyszłego tygodnia (wtedy mamy mieć szczepienie) żal mi jej, bo kurcze męczy się z tym zapchanym noskiem :-( a zastanawiam się dlatego, bo pielęgniarka jak ostatnio była to mówiła, że ospa panuje i jeszcze jakieś inne świństwa...

no nic muszę kończyć bo mała płacze

Witam,
nowy dzień, nowe możliwości, nowe nadzieje, dzisiaj mi córa tak nie płacze, odpukać i nie ma co się chwalić bo się odmini, siedzi sobie w bujaczku i gada do małpki, czułko nasmarowane olejuszką, też tak ja Viev nie smaruje tego na 24 godz tylko rano a wieczorem zmywam, położyłam ją niedawno na brzuszku i chyba wszysko z tego czoła powycierała sobie w tetrę, ehh, Lenka dzisiaj ciągła trochę w nocy cyca
Aisha też czekam na pierwszą przespaną noc

Miłego i romantycznego Świętego Walentego:-D

Dzień dobry udanych walentynek wszytskim:-) Naty wysłałam ci zaproszenie na fb,dobrze ze u maluszka poprawa:tak: Z moją ciocia póki co bez zmian jest w śpiączce farmakologicznej udar mózgu był rozległy i jesli jakims cudem sie wybudzi a jest tylko 20 % szans to bedzie roslinka:-(a jeszcze półtora tyg temu była energiczna 70 paroletnia kobieta która nigdy wczsniej nie chorowała nie narzekała i martwiła sie o wszystkich,zycie jest niesprawiedliwe Fiolka współczuje ci strasznie moze lekarz znajdzie przyczyne placzu małego,tule cie mocno u nas Julita pl,acze 2 razy w ciagu doby jak ma gorsze dni to wiecej ale ogólnie jest bardzo grzeczna Muffy-zdrówka Viv-bede sie modlic za twojego dziadka;-) Eni współczuje ci przezyc mam nadzieje ze dzisiejszy dzień bedzie lepszy dla ciebie:happy2: Na katar u małej stosuje wode morska u nas zdaje egzamin:tak:Julitka tez pcha łapki do buzi i slini sie nie miłosiernie.Co dostaniecie od m na walentynki?ja sobie w tym roku zamówiłam u meza zeby mi nic nie kupował bo znajoma robi piekne bransoletki i zamówie sobie u niej taka napewno posluzy mi lepiej niz kwiatek:-) Miłego dnia;-)

wiolka my bez prezentów bo już w niedziele odrobiliśmy walentynki na zakupach ;-) a jaka bransoletka?trzymam za ciocię.
adgama nam wczoraj pediatra mówiła że katar u malucha może wystąpić, sól morska plus maść majerankowa.

reklama
Do góry