4madlen-dzięki za info o siusiaku
bylismy na kontroli u pediatry ost i zapytalam przy okazji o to, nasz siusiol jest ok, spanikowalam niepoitrzebnie
moj tez sie slini i piastki lize i wczoraj pediatra nam pow ze to moze byc poczatek zabkowania bo maly zraz trzeci miesiac skonczy
powiedz jak tam zupa gulaszowa?jeszcze nie robialm nigdy ale jak przeczytalam ze Ty robisz to mi smaka narobilas i chyba uczynie ja ktoregos dnia
eni, aurelka a gdzie kupujecie te sab simpex?i ile one kosztuja?
aurelka- jak tam butelka z odpowietrznikiem? nasz ma kolki, my uzywamy lovi z dynamicznym smoczkiem i jest super, kiedys kupilismy tommi tippi antykolkowa ale nasz nie umie ssac tego dziwnego smoka wiec zostalismy na lvi i jest giciorno
a ost tez zakupilismy lovi medical, fajna butla smoczek ma taki bardziej rozciagliwy jak cycus
i tez dobrze mu sie coka
muffy- pomodlilam sie za Ciebiei bardzo Ci wspolczuje, mam nadzieje, ze szybko wrocisz do zdrowia, trzeba wierzyc ze bedzie dobrze:*
masz juz wynik rezonansu?
ladnie Franus wazy
4madlen i inne chustujace mamuski- czy mozecie mi polecic jakas konkretna chuste?jest jakas konkretna dobra firma czy rodzaj?
nathani-basia- moj maly tez sie uspokaja dzieki szumom
aurelka- jak tam nauki przedmałzenskie?pamietam jeszcze swoje
najlepsze jest o seksie, zabezpieczeniach i i ciazy
viv- oliwka tez u nas be na ciemieniuszke, jak mi sie skonczyla olejuszka a nie mialam czasu isc do apteki to dwa dni posmarowalam oliwka i od razu jakies krosty na calym czole sie porobily, kupilam olejuche po dwoch dniach, przestalam uzywac oliwki i od razu przeszlo
elak23 i aurelka chyba wy dalyscie swoje linki na facebooka ale juz nie wiem hgdzie ich szukac, mozecie wkleic jeszcze raz?:*
a to moj link
https://www.facebook.com/nati.lucky
elak23 ja tez swojego zawijam w kokonik to jest spokojniejszy i lepiej spi, strasznie mam ruchliwe dziecko wiec jak macha lapkami to nie moze zasnac
nam tez czasem cos charczy ale lekarz mowil ze to normalne jak jakis glucior sie ulokuje w nosie wiec staram sie czyscic jak najczesciej, mi mowili ze sol fizjologiczna jest dobra, zeby wlac troche do nosa i gazikiem osuszyc:O co do nawilzaczy to ja mam takie zwykle na wode sie wiesza na grzejniku i sa super, sprawdzaja sie, powietrze jest nawilzone a przy okazji nie żre pradu
basia one ja swojego przed kapielą probowalam przetrzymywac nawet jak zasypial w locie iudawalo sie ale coz tego jak po kapieli wcale nie chcial spac juz;/ wiec spi generalnie kiedy mu pasuje, chyba bedzie nocnym mkarkiem bo wlasnie po kapieli nie bardzo chce lulac
fiolka moj uwielba smoka, uspokaja sie ssac
moze dlatego ze mi nie dane niestety karmic cycem;/
wiolka- jak ciocia?
viv- a co z twoim dziadkiem?moj tez slabo, ale moj jest po przebytej gruzlicy wezlow chlonnych;/
eni- fajne prezenty, dobrze ze chrzciny sie udaly
a i super ze przepuklina sie wchlania
sylwia gr- witam w swiecie grudniowych mam
ile Twoja córcia wazyla i mierzyla jak sie urodzila? poprawilo sie spanie coreczki w nocy?
sarka- my tez na gumkach poki co, moj gin pow ze woli poczekac z pigulkami, bo ja jestem po operacji woreczka i pow ze lepiej na razie nie obciaac dodatkowo watroby hormonami
liwus- jak ja smarowalam oliwka to tez wlasnie malemu pelno krostek na czole wyskoczylo;/polecam tą olejuszke
adgama-super ze chrzciny sie udaly
paulina8820 tez dobrze ze chrzciny ok, a maly palakal pewnie tak jak piszesz z nadmiaru wrazen
basia, liwus-moj jest i kucharzem i cukiernikiem i nic.. haha, ja pichce w domu
aurelka, fiokka-mamy takie same bujaczki, ja kupowalam w smyku i zaplacilam 219zl:O ale mielismy bon rabatowy wiec go wykorzystalismy
aurelka nie zrazaj sie ze mala nie chce jeszcze lezec w nim bo ona ma dopiero poltora m-ca moj jak tyle mial to tez nie chcial, plakal, ale od dwoch tyg juz lezy i sie zabawia tymi wiszacymi grzechotkami, takze mysle ze to kwestia czasu i przyzwyczajenia
ja tez juz mowilam ze wywalililismy kase nie potrzebnie a tu prosze jaka zmiana
kasia s -- moj ma wloski, smaruje olejucha, sa tluste ale chce sie pozbyc tej cieminiuchy wiec cos kosztem czegos, myje glowke codziennie przy kapieli wieczornej
viv- gratulujemy trzech miesiecy-zdrowka dla Mani
nathani-dobrze ze po wizycie u gina wszystko oki
fioka- nie wiem skad jestes ale jak masz blisko do wawy to ma tam dobrego neurologa
dziewczyny pisalyscie o tej rance po szczepionce na gruzlice i ze jak sie babrze to lepiej, a moj ma prawie 3 mce i nic sie nie babrze ani nie robillo sie nic, czy powinnam byc tym zmartwiona?
my bylismy w piatek na morfologii a propo tej niedokrwistosci malego, zelazo stoi w miejscu, hemoglobina i erytrcyty skoczyly w gore wiec jest lepiej
maly mi sie budzi wiec musze skonczyc wywod ale jak go uspokoje to wam cos a propo tej niedokristosci napisze, moze komus sie przydadzamoje nabyte informacje
pozdrawiam wszystkie serdecznie
ninka witaj:*