Basia nam tez się paprała strasznie szczepionka- była wielka czerwona, potem zrobiła sie
biała a następnie to białe zeszło same i została czerwona.
Powodzenia jutro z dzieciaczkami , dasz radę - tylko nie planuj gotowania i sprzątania
Kasia_s - mi mój ginekolog po 6 tygodniach zlecił od razu zlecił cytologie,
widac co lekarz to obyczaj, my smarujemy linomagiem ale my to łysi jesteśmy
i mamy szampon przeciwciemieniużce
Ciril - powodzenia w nauce
i miłego sprzątania - podobno nigdy dom nie jest posprzątany
tak dobrze jak podczas nauki
eni_ - ja dziś zrobiłam scenę (taką ze łzami) , ze chcę aby poświęcił 2 godziny czasu małemy
abym miała 2 godziny dla siebie w trakcie dnia. Dziś się udało - i to naprawdę pomaga, potem fajniej
się bawi z małym
Viev ale ty już masz dorosłą pannicę, całe 3 miesiące - pewnie już mówi dlaczego płacze.
Ja własnie się zastanawiam wietrzyć mieszkanie czy nie wietrzyć - bo u nas znowu przkroczone granice
zanieczyszczeń , tak że węgiel czuć w powietrzu
Liwus - mały zasnął raz na 10 minut na brzuszku i niegdy więcej mu się nie zdarzyło
Fiolka_130 - spróbuj dzownić pod koniec pracy przychodni - wtedy jest większa szansa
ze nie ma już ludzi
adgama85- popieram twoje pytanie jak wygląda ten śluz, bo też nie wiem założyłam
że jak będzie to się domyślę, że to śluz. Tak jak z tym czopem śluzowym
Nasz też wygląda czasami jak literka C, pediatra powiedział, ze do 3 miesięcy nie
ingeruje się bo dziecko do tego czasu się rozprostwuje. Jedynie co kazał nam układac go
główką w tą stronę w którą nie lubi - bo już nasz nie śpi na boku bo się przekręca
Aurelka - dokładnie, najpierw wszyscy sie rwali a teraz siedze sama jak kołek, a jak
ktoś wpada to nie do pomcy tylko pooglądać małego