reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuski grudniowe

Ja zaparc na szczescie nie mam, ale te mdlosci:sorry::sorry::sorry: glodna jestem, a nic mi przez gardlo nie chce przejsc:sorry:
z powodu mdłości? ja w tamtych ciążach jak nie zjadłam to mnie mdliło. a w ogóle zaczynam schizować czy dziecko będzie zdrowe bo mam taki wiek ....:crazy:

reklama
z powodu mdłości? ja w tamtych ciążach jak nie zjadłam to mnie mdliło. a w ogóle zaczynam schizować czy dziecko będzie zdrowe bo mam taki wiek ....:crazy:

Tak Nathani z powodu tych mdlosci, jem na sile, ale to wszystko w gardle stoi, nie zwracam na szczescie, ale tak muli, ze szok:eek: i jak np cos jadlam wczoraj, a dzis o tym mysle to jeszcze gorzej, doslownie taki wstret jak po zatruciu:sorry:lista zjedzonych rzeczy mi sie tak zaweza i zaweza, dzis na te ruskie wpadlam, ze moze przejda:sorry:

Nathani jaki wiek, tu kobiety w Twoim wieku dopiero sie na macierzynstwo decyduja, moja bratowa 36 rz tez sie stara o trzeciego dzidziusia;-)

Noukie to ja mam znowu tak,ze zjem a potem wszystko w wc laduje...,a ostatnio nawet nie zdazylam do lazienki na gore leciec,to wszystko poszlo do zlewu w kuchni..:zawstydzona/y:i tez jestem wiecznie glodna,bo co zjem,to...achhhh:wściekła/y:
Nathani ktory ty jestes rocznik ?..nic nie boj wszystko bedzie dobrze ;-)
a ja za godzinke musze po mlodego isc do szkoly a teraz najchetniej poszlabym spac :tak:

Noukie to ja mam znowu tak,ze zjem a potem wszystko w wc laduje...,a ostatnio nawet nie zdazylam do lazienki na gore leciec,to wszystko poszlo do zlewu w kuchni..:zawstydzona/y:i tez jestem wiecznie glodna,bo co zjem,to...achhhh:wściekła/y:

Idzie sie wykonczyc:sorry::sorry::sorry: oby nam jak najszybciej przeszlo, u Ciebie 12 tydz lada moment, a u mnie:eek:

Noukie no czas leci...,tylko ze ja z cora wymiotowalam cala ciaze..mam nadzieje,ze teraz bedzie lepiej,bo to nic fajnego jak caly czas jestem glodna,a co zjem to oddaje..czasami cos sie zatrzyma,ale malo tego :-(
normalnie jakbym miala bulimie..tylko ze ja nie przymuszam sie..,to idzie samo..nawet palce niepotrzebne ...

Popikowałam już pomidorki... zrobiliśmy obiadek.. chłopaki poszli na dwór a ja odpoczywam... Ten upał okrutnie jest męczący...

Ankka to bardzo przykre... wprost brak słów...

Noukie - wiem co czujesz ja mam tak samo. do 6 tygodnia jadłam i było ok a później ... szkoda gadać. Wmuszam w siebie i to tez podziobię i koniec. Nie zwracam ale mdli jak pieron. Niby kobieta w ciąży ma jeść kg owoców i warzyw dziennie a ja z dwójką co - dwa??? Jak jabłko zjem to sukces. I przez to się tez obawiam czy dzieciakom wystarczająco dużo witamin zapewniam. Moja mama mówi żebym w siebie nie wmuszała.

Hej Dziewczyny, ale napisałyscie dużo od wczoraj,dobre kilka minut nadrabiałam :wściekła/y:
Ja dzisiaj zaczynam 7 tydzień, zaparć nie mam,mdłości też brak, sikanie nocne od dwóch dni ustało ale apetyt dopisuje. Co 2-3 godz muszę coś zjeść bo aż mi słabo. Waga 0,5 kg na +:zawstydzona/y:
Też nie należę do młodych, mam na koncie już 33 latka:-D

Madlen czekam z niecierpliwością na relacje z wizyty, bo to moja druga ciążą ale pierwsza w uk i ciekawi mnie jak sie Tobą zajmą i jakie badania wykonają.
Ankka to potworne co zrobili w szpitalu, współczuję... Teraz na pewno wszystko będzie ok. prosze podaj link do tego chińskiego kalendarza, ciekawe co mi pokaze:rofl2:
Fiolka dobrze, że to plamienie to fałszywy alarm.
Nathani życzę szybkiego powrotu do zdrowia;-)

reklama
Do góry