reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuski grudniowe

reklama
ja nie wiem,co mi jest,ale w poprzednich ciazch tak nie panikowalam...a teraz...nawet nie pamietam,o czym pisalyscie..czytalam,ale skupic sie nie moge :no::zawstydzona/y:
ide wziac sie za jakas robote,co mysli zajme czyms innym

Anka bardzo Ci współczuję mam nadzieję, ze się pozbieraliście po tym, chociaż ja siebie sobie nie wyobrażam w takiej sytuacji....
Madlen
przecież wszystko będzie ok, zobaczysz serduszko może nawet posłuchasz i wrócisz do nas przeszczęśliwa z wiadomościami :-)

Madlen i ja sie nakrecam przed wizyta mam w czwartek wieczorem:sorry: Trzymam kciuki:tak:

Anka okropnie smutne to co piszesz:-:)-:)-( Tym razem bedzie wszystko dobrze:tak:

Jej jaka snieta chodze, biore sie za cos bo doslownie zycie ze mnie dzis ucieka.

Asia ja tez uwielbiam czytac.

4madlen - panel kontrolny, edytuj avatar

ankka - straszne co piszesz, współczuję. Moja siostrzenica tez po porodzie dostała gronkowca, 3 tygodnie w szpitalu, na szczęście skończyło się dobrze. Później jeszcze nowotwór się doczepił, ale tez na szczęście już po wszystkim.

Madlen, Noukie - nie nakręcajcie się dziewczyny, bo najgorsze takie myśli, trzeba myśleć pozytywnie, na pewno wszystko jest w porządku.

Co do zaparć to tez mam, lekarz mi kazał sobie kupić w aptece Lactulose Solution - pomaga, nie wiem czy w Polsce tez to jest.
Mdłości nadal straszne, słodki smak w ustach i prawie nad toaleta wiszę, ale póki co tylko pluje ślina.
Pogoda dzisiaj ładna a ja się z łózka nie mogłam zwlec, oczy mi się nie chciały otworzyć i taka do kitu jestem

mialam sprztac a wzielo mnie teraz na gofry ..
4madlen wejdz w swoj profil-ustawienia i po lewej stronie masz edytuj avatar,kliknij w to wklej zdjecie i zrob zapisz
mam nadzieje,ze dobrze wytlumaczylam

lactuloza jak najbardziej piłam w poprzednich ciążach.
madlen nie martw się wizyta przebiegnie pomyślnie ale domyślam się co czujesz bo ja też sie tak nakręcam.
ankka smutne to...
fiolka ciesze sie ze lepiej.
noukie Twoja wizyta też przebiegnie pomyślnie zobaczysz:-)
Jutro mam badania krwi i moczu.

Ostatnia edycja:
reklama
Ogarnelam dol, chlopaki w parku, a ja troche odsapne i biore sie za ruskie;-)

Ja zaparc na szczescie nie mam, ale te mdlosci:sorry::sorry::sorry: glodna jestem, a nic mi przez gardlo nie chce przejsc:sorry:

Do góry