reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuski grudniowe

Mnie się śniło na miesiąc przed ciążą, że urodziłam chłopaka:-) Właściwie to śniło się, że go rodze :-D:-D
Zobaczymy :-)

Milego dnia Wam :-)

reklama
Moja mama od razu mówiła, że jestem z drugim w ciąży... nie była ona planowana Mareczek był malutki, karmiłam piersią i nie miałam jeszcze okresu no i stosunki były przerywane więc opcji niewiele... więc mówiłam do niej, że nie ma się nakręcać bo w ciąży nie jestem. W końcu przed sylwestrem zmusiła mnie do testu.... dwie krechy jak nic :szok: ja załamana bo Mareczek miał 6 miesięcy a ja znów w ciąży... ja płakałam a mama się cieszyła :-) 2 stycznia wizyta u gina: 8 tydzień :szok: teraz za nic w świecie bym nic nie zmieniła.... chłopcy razem się wychowują i są całym moim światem :-) a teraz niestety nie ma już mojej mamy.... :-( dobra już Was nie zanudzam :happy:

Aaaaa i wiem co mnie jeszcze wczoraj olśniło :-) dziewczyny które mają termin na 20 grudnia :-D data zapisana razem z rokiem wygląda tak: 20.12. 2012 SUPER TO BĘDZIE WYGLĄDAĆ jak urodzicie w terminie :-)

Goko przykro mi :-(

Mojej mamy nie ma ze mną 15 lat. Teściowa się ze mnie śmiała na święta, bo zjadłam wszystkie kiszone ogórki:szok::szok: i tak dziwnie na mnie patrzyła:-D, mówie jej, że nie na pewno nie jestem w ciąży :-D a tu prosze :-)

Hej Dziewczyny!!! W niedzielę jak wróciłam ze szkoły -padłam.Ruch był ogromny i jechałam 1,5 h w tym słońcu... Wczoraj ogarnęłam domek, posadziliśmy 3 drzewka, a później przyszli nasi rodzice na grilla. O 21 poszłam uśpić syna i więcej grzechów nie pamiętam:confused:Ciekawa jestem, o której poszli, poczekam aż mąż się obudzi i się zapytam...

Ankka jeęli chodzo igły... lepiej unikaj takich sytuacji, choć jeżeli twój tata nie cierpi na żadną chorobę zakaźną nic Ci nie grozi. Ja mam zestaw ascensia entrust firmy beuer i do pena mam wymienne igły... Czy jak miałaś cukrzycę w pierwszej ciąży, nie dostałaś recepty na własny glukometr???

Fiolka z tymi plamieniami trzeba ostrożnie, ale jak dziewczyny pisały, zależy od typu i intensywności.

dzień dobry mamusie:-)
Goko - przykro mi.
Fiolka - jak się dziś czujesz?
ja miałam koszmarną noc angina jednak daje w kość:crazy:
w ogóle jakos dziwnie się czuje wiecie.

Dzień dobry :tak: Pędzicie jak szalone ;-) Ja wstałam jakieś 30 min temu mąż zgarnął Mikiego rano więc wreszcie mogłam sobie pospać dłużej :tak: Wczoraj kupiłam sobie tylko biustonosz bo buty facet ma dopiero przywieść w przyszłym tyg a kapelusiki na młodego to jakaś porażka same bure kolory. Poczekam może dowiozą coś ładniejszego. Wygrzało nas tylko a zakupy liche :rofl2:
Fiolka my to chyba na jednym wózku jedziemy. Zaparcia też mnie męczą i wczoraj też się przeraziłam bo krwi troszkę na papierze zobaczyłam. Wzięłam no-spę profilaktycznie i myk do łózia. W nocy wstawałam kilka razy siusiu ale już krwi nie było. Zobaczę czy jutro mój gin przyjmuje i pewnie się przejdę bo te zaparcia wykończą albo mnie albo maleństwo :-( Mam nadzieję, że u ciebie dziś w porządku i nic nie boli ani nie ma więcej krwi :tak:
Joanna ja uwielbiam dresy :-) po domku przeważnie w nich śmigam bo mi wygodniej :tak:
Witam nowe mamusie i spokojnej ciąży życzę :tak:
Kitty kochana korzystaj z wyjazdu i nie zamartwiaj się na zapas ;-)
Madlen79 ja teraz podczas wizyty u siostry kupiłam sobie koszulkę nocną w primarku i wzięłam taką "na teraz" nie sądziłam, że będę większej potrzebować :-D A w matalanie mają cudne rzeczy dla dzieci - boskie :tak:
Młody się obudził idziemy coś przekąsić :-D Papatki

Dziendobry, ja juz wczoraj wieczorem nie zajrzalam, bo podlam no i naprawde sie wkoncu wyspalam:tak:

Dzis juz rano z psem poszlam na spacer, zeby glowa pozniej nie dokuczala;-)

Fiolka jak dzisiaj???

Nathani tak jak pisza dziewczyny, czasami trzeba, napewno jakis bezpieczny antybiotyk;-)

Co do ubran to ja bede musiala kupic ze dwie pary jeansow z paseczkiem no i moze jakies tuniki;-)

Dzis u nas Swieto, wiec w domku doladowuje akumulatory, po poludniu biore sie za ruskie pierozki:)

Witam
a ja piekę gotuję siekam i co tam jeszcze mozna robić
teściu ma imieniny więc czekają mnie 3 dni w kuchni
Fiolka spokojnie skoro nic już nie plamisz to się nie przejmuj i się oszczędzaj
Nathani trzymam kciuki żebyś szybko wróciła do formy
ale ostatnio upały ledwo wytrzymuję
pozdrawiam Was wszystkie chłodnym wiaterkiem

reklama
U mnie juz 23st.C w cieniu.Marzy mi się jakiś wyskok nad wodę.Dzisiaj na czczo cukier 143.:zawstydzona/y:..Jutro diabetolog...

Do góry