reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuski grudniowe

Witam się z rana i witam nową Grudniową Mame:-)

Basiu dasz rade, bo rozumiem, że tego się obawiasz:-)

Znam osobe, która ma dzieci z jednego roku, a nie są to bliźniaki :-D

Myśmy pierwszego naszego Aniołka staraliśmy sie króciutko - udało się w pierwszym miesiącu starań, z Luśka staraliśmy się ponad 10 miesięcy, trzecia ciąża była też za pierwszym razem a teraz w drugim cyklu :-) Ale wiem, że ktoś mi teraz pomógł:-p Ale o tym to kiedyś :-)

ten suwczek mi przekłamuje....:-D

reklama
Pytanko mam: jak wasze pożycie seksualne? Uległam dziś mężowi ale po tym przez cały dzień odczuwam lekki ból w podbrzuszu. Czy to było od tego czy może dzidzia się rozpycha:laugh2:?

no ze względu na obciążony wywiad narazie zero seksu:-(
Witajcie kochane! Gardło strasznie boli okrutnie w nocy nie umiałam spać. jem czosnek i miod pije. Bo co tu łyknąć jak człek w ciąży.:confused:
Długo staraliśmy się o nasze córeczki, mnóstwo badań itp.... a teraz wpadka ale jakże radosna. Ja b.chciałam 3 dziecko więc Pan Bóg dał nam wspaniały prezent:-)
Basiu witaj i gratulacje:-D

Ostatnia edycja:
Dziendobry...

Basiu witaj, nie martw sie jakos sie wszystko pomalutku ulozy, dzieciaczki najwazniejsze:tak:

Nathani zdrowka:tak:
Ale mnie mdlilo cala noc az spac nie moglam:-:)-:)-(, jak do tej pory mnie te mdlosci odpuszczaly tak teraz daja podwojnie:-(

No i po nieprzespanej nocy z mega mdlosciami bez jedzenia bo nic przez gardlo mi nie chce przejsc ide do pracy:-:)-:)-(

Ja chce juz wieczor:baffled:

Milego dnia.

Witam się z rana
i witam nową Mamusię dasz radę , ja miałam 19 lat jak zaszłam w pierwszą ciąze , 20 jak w drugą i też martwilam się że nie dam rady a mogłam liczyć tylko na siebie i na męża a mamy gospodarstwo i jakoś się udało, teraz chłopaki świetnie się dogadują oczywiście bijatyki też są
jeszcze 1,5 roku temu mówiłam , że nie chcę więcej dzieci a teraz czekam na trzecie maleństwo i ogromnie się cieszę:-D

Witajcie Mamusie :-D wróciłam z podboi Warszawy :-D podróż to jakaś masakra ale jakoś żyje.... wesele też udało mi się jakoś przeżyć choć nie było łatwo.... tak jak pisałam nikt u mnie w rodzinie jeszcze nie wie i nie chciałam nic mówić.... w kieliszku miałam nalany sok porzeczkowy i nikt się nie zorientował, że nie piję wina (które uwielbiam ;-) )

Joanna_Z to był też 3 ślub mojego brata!!! i drugi z drugą żoną :tak: teraz kościelny :tak:

Witam wszystkie nowe mamusie a tym co zobaczyły swoje skarby na USG ogromnie gratuluję.... SUPER!!!! u mnie to jeszcze trochę potrwa jak zobaczę dzidzie na USG... w piątek to pewnie tylko pęcherzyk będzie widać....

Buziole i trzymajcie się w ten piękny dzień (taki jest u mnie :-) )

Witajcie Kochane, ja wpadłam tylko sie przywitać bo uciekam do pracy. Noc minęła mi spokojne i pierwszy raz od kilku dni spałam bez przerwy na wstawanie do toalety:tak:.
Miłego dzionka:-)

Cześć:-).
My weekend spędziliśmy sobie raz na działce nad jeziorem drugi dzień u drugiej babci przy grillowaniu;-).Młody wyszalał się i mnie trochę słonko złapało.

Dziś mamy dość intensywny dzień. Muszę iść z młodym do fryzjera ,bo mu włosy już odrosły:-p.
Później zaliczymy cocodrillo jakiś komplet letni przydałby się a na koniec muszę iść po odbiór wyników ze szpitala (posiew moczu) Oby nie było żadnych bakterii, bo wtedy będę musiała brać antybiotyk:crazy:. Jeśli ich nie będzie to furagin 3x2tab.

Jak B. wróci z pracy idziemy kupić jakiś zestaw talerzy i odkurzacz, bo w czerwcu wyprowadzamy się ' na swoje' niestety nie do swojego ale wynajętego:-p. Także troszkę nam jest rzeczy potrzebnych...

reklama
Witam się słonecznie :-) Chyba cała Polska wreszcie cieszy się z pięknej pogody - jakby się dało to bym wam na wyspy troszkę tego ciepła przesłała :-)
Idącym do pracy życzę szybkiego powrotu do domu, zostającym z zaciszu domowym miłego i spokojnego dzionka :tak:
madlen79 ciebie kochana to objawy mocno targają dobrze, że masz już blisko do końca tego trymestru to jest jakaś nadzieja :tak:
Fiolka jak ja ci zazdroszczę tej poprawy :tak: Ja codziennie piję tą miksturę, litry wody, wcinam płatki, których nie lubię i dalej ciężko :baffled:
Goko cieszę się, że wesele udane i udało ci się ukryć swój stan. Jeszcze troszkę i będziesz się sama mogła pochwalić :tak:
A ja dziś nie idę na praktykę. Będzie pożegnanie takiej dziewczyny, której nie trawię i nie mam ochoty siedzieć i udawać jak bardzo mi przykro z jej odejścia :-D Za to już oznajmiłam mojemu lubemu, że zabiera mnie dziś na zakupy. Młody potrzebuje czapeczki na te upały a ja jakich klapeczek albo sandałków bo w tamtym roku nic mi się nie podobało i nic nie kupiłam więc teraz już mus. Ale co tam lubię zakupy to może coś znajdę :-D Wczoraj pod Kościołem staliśmy w słońcu i u teściów troszkę posiedziałam na słoneczku i mi klatę zjarało :-D Dobrze, że nie piekło :tak: Idę poczytać jakie wieści ze świata :tak: Miłego dzionka kobietki :-)

Do góry