reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuski grudniowe

Czesc wam w te niedzilene popoludnie.
Czytajac co piszecie widze ze w PL w koncu piekna pogode macie. Suuuper. Korzystajcie ile mozna.
U mnie w ES na odwrot, zimno i caly dzien leje. Tu gdzie mieszkam, na Costa del sol, od bardzo dawna tak nie padalo. Ale ja sie ciesze ze pada bo w koncu mi dobrze ogrod podleje i sama nie bede musiala tego robic :-)
Wczoraj sciagnelam sobie z netu film National Geographic "w lonie matki". Przepiekny!!! Juz go kiedys widzialm ale teraz bedac w ciazy obejrzenie go bylo dla mnie wielkim przezyciem. Polecam !!!
Szukam teraz wersji po hiszpansku aby tatus babelka mogl go sobie tez obejrzec.

reklama
hej laski ;)
My też po spacerku i zakupach.
Teraz robię obiado-kolację :p
Piję ten sok z cytryny z wodą i nawet pomaga a wyborne jest :D

hej girls

masakra ze mną. Rok temu byłam w stanie spacerować z chłopakami przez 4 godziny, dziś najchętniej przysiadałabym co 15 minut. Rok temu odległość między domem mojej babci, a moim pokonywaliśmy w 25-30 min, dziś w 55min. Szok.

Jeśli chodzi o mdłości to ja tak jak Lenka - NIE WIEM o czym Wy wogóle mówicie :-D, czasem gdzieś się jakieś zdarzą:-)
szczęściara :blink:

Dzien dobry wszystkim znow leje I wieje oszaleje niedlugo
rozmawiałam wczoraj ze szwagierką, która mieszka w okolicach Londynu i też właśnie mówiła, że zaczyna łapać deprechę przez ten wieczny deszcz.

4madlen super wypad. Och jak mi się już chce nad morze!!!!!!!!!!!!!!! Kiedyś jeździliśmy tam co roku ale 3 lat rytuał się skończył. :-(

hej dziewczyny, właśnie wstałam po 2 godzinnej drzemce>Pogodę mam nadal fatalną i nic sie nie chce. Mąż na poprawę mi zrobił miseczkę owoców z pół gałki lodów:tak:. Było pycha a woda cytrynowa wyborna na mdłości.

Pytanko mam: jak wasze pożycie seksualne? Uległam dziś mężowi ale po tym przez cały dzień odczuwam lekki ból w podbrzuszu. Czy to było od tego czy może dzidzia się rozpycha:laugh2:?

My juz po restauracji nawet sloneczko wyjrzalo na chwile:-):-):-)

Przytulanki narazie zatrzymane:zawstydzona/y:, poczekam do wizyty w czwartek u lekarza i jak powie, ze wszystko ok to moze wtedy wrocimy do tematu:-p narazie nie mam wogole checi:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Mdlosci i mnie dopadly:baffled: nie jakies meczace, ale ciagle cos mi jednak nie tak:-(

A ja po baseniku zdecydowałam się jednak. I dobrze, mdłości o dziwo dzisiaj lżejsze. A ruchu tez się troszkę przyda.
Co do baraszkowania z emkiem, to pytałam lekarza, nie ma przeciwwskazań wiec niby możemy. No ale ze my troszkę się boimy bo to długo oczekiwana ciąża to omówiliśmy się na baraszkowanie jak wejdziemy w II trymestr a 13 tydzień mi się zaczyna akurat w moje urodzinki :-D

witam,nie wiem jak was nadrobie,ale ciesze sie,ze tyle nas jest :tak:
ja codziennie w ciagu dnia spie,a wieczorem padam szybciej niz moje dzieci :zawstydzona/y:,mam nadzieje,ze po 3miesiacu to sie zmieni..ale mdlosci troche ustapily..wiec jest dobrze ,bynajmniej na razie ;-)
zazdroszcze wam tej pieknej pogody,bo u mnie taka,ze szkoda gadac..pada,wieje,tak ze glowy urywa..slonca brak i jest zimno ,wrrr :wściekła/y:
witam nowe grudnioweczki :-)

Jej tak fajnie bylo, ze byl weekend, a jutro do pracy:baffled::-( niech mnie, ktoras pocieszy i napisze, ze tez idzie plzzzzz

reklama
Do góry