reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuski grudniowe

reklama
Witam, nie jestem juz nowa na forum, bo moja pierwsza córcia ma prawie 6 miesiecy, a wczoraj zrobilam test i okazalo sie ze jestem w ciazy:) taka nieplanowana wpadeczka..po odstawieniu tabletek ktore mi nie pasowaly....kurde chcialam drugiego dzidziusia ale nie tak szybko, z kalkulatora wychodzi termin 30 grudnia, a 4 listopada 2012 moja córcia Maja bedzie miala roczek... :)) wesolutko, jeszcze nie zdazylam do pracy wrócic a juz jestem w drugiej ciazy...
pozdrawiam grudniowe mamuski :)

Basia_one gratulację, będziesz miał dwie pociechy odchowane i nie duża różnica wieku. U mnie wynosić będzie 13 lat:-)
Ide się położyć bo rano potrzebuję sił aby wstać do robotki. Dobranoc Mamusie:-D

Dziekuje, no tak samo powiedzial mi moj maz, z tym ze dodal ze jak bedzie znow córka to trzeba bedzie i syna machnac ..:szok: , narazie musze jeszcze potwierdzic test drugi raz i wybrac sie do lekarza za jakis czas, 14 Maja wracam do pracy po macierzynskim :))) a za 3-4 miesiace bede informowac przelozonego o kolejnej ciazy :D

Dzieki, jeszcze do mnie to nie dociera, musze przyznac ze przezylam szok, no ale wiadomo jak sie nie zabezpiecza to tak jest :) Moj maz szczesliwy bo zawsze mowil ze dziecko "zrobimy" z milosci no ale przy Maji sie za bardzo nie udawalo przez rok :) a potem 4 miesiace prawdziwego starania ktore tak naprawde nas troche zmeczylo, na szczescie za 4rtym razem sie udalo, a drugi bobasek bedzie faktycznie z milosci :)

a potem 4 miesiace prawdziwego starania ktore tak naprawde nas troche zmeczylo, na szczescie za 4rtym razem sie udalo,
Dlatego ja po ponad dwóch latach odpuściłam (jedynie endokrynolog mi dawkę leku podniosła
ale jakoś już zwątpiłam w nie), pogodziłam się że na razie jesteśmy sami.
Zarezerwowaliśmy wczasy za granicą.... a tu udało się :D
Ja jestem zdania że nic nie dzieje sie przypadkowo

Basia - gratuluje. Powiem ci tak jak mnie teściowa mówi fajnie odchowasz sobie dwa na raz a później spokój :biggrin2: No to śmiało możesz powiedzieć ze masz plany na sylwestra :-D
No naszym dzieciom to raczej daleko do tych "z miłości". Nasze będą z miłości bez baraszkowania :-). Ja majątek na pigułki anty wydalam a tu się okazało ze nie było potrzeby brania:no:

reklama
fiolka my o 3szkarbika staralismy sie bardzo dlugo..juz bylam pewna ,ze cos nie tak ze mna...na poczatku roku kupilismy bilety na wakacje,wiec odpuscilam starania..,a w nasza 10ta roczncie slubu,na totalnym spontanie poczelismy nasze 3dziecko :-D...totalne zaskoczenie..kiedy test pokazal II kreski :tak:

Do góry