reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuski grudniowe

reklama
Przyszedl lekarz stwierdzil ze skurczy ktg nie wykazuje.... A ja zaraz bede gryzla poduszki z bolu... Bo szczerze to z Laura tak mi sie zaczynal porod... No ale skoro lekarz wie lepiej...

Ania no to kciukasy zacisniete;-)

Sarka ja naprawde nie wiem od czego byla ta goraczka, nawal juz tez puscil cyce miekkie, jedynie popekane sutki mam, tzn jeden juz sie ladnie podgoil, a i drugi tez coraz lepiej, ach pewnie jakis wirus po tym wszystkim mnie dopadl, operacja, niewyspanie, zmeczenie, bol, stres i sie przyplatalo:sorry:

A moj Milo wczoraj w nocy przespal 5 godzinek, ja juz taka zadowolona, ze idzie ku dobremu:rofl2: a po tej super nocce, caly dzien wczoraj i dzisiejsza noc cycuje co dwie godziny:sorry::sorry:jedziemy dzis na przeswietlenie bioderek;-)

Witajcie .
Aniu trzymam mocno :-)
Fiolka nie oskarżaj się jesteś dobra mama, docieracie się:tak:dzieci są różne.
po wczorajszym ktg wszystko ok. ginek zalecił nam współżycie heheh. następne ktg 28 grudnia. Wczoraj wieczorem strasznie mnie bolało już myślałam że zaczyna się... ale fałszywy alarm kolejny :crazy:
Zaraz jedziemy do teściów ale nie chce mi się ;-(

Ania pewnie już tulisz :) to po cichu gratuluję ;)
Betiks dobrze wiem o czym mówisz... uwielbiam te chwile kiedy Antoś po karmieniu w nocy zostaje z nami w łóżku i jak go położę obok siebie na drugiej poduszce to się pręży dopóki nie znajdzie swoją buźką mojej twarzy... przytulamy się, On czuje mój oddech, od razu się uspokaja i oddycha spokojniej... niesamowite, niezastąpione uczucie...

No to uciekam do rodziców dziś... wczoraj mieliśmy teściów u nas. Teściową lubię ale teść...:eek: zamulił mnie tak że myślałam ze od ego gadania usnę na stojąco...
Wesołych Świąt :)

reklama
Wybaczcie dziewczynki że jeszcze nie po odpisuje i nie śledzę ale słabo jeszcze się czuje.
Rozalka się zaklimatyzowała , teoretycznie tylko je i śpi. W nocy sobie robi takie długie przerwy że muszę odciągać mleko. Wczoraj mieliśmy pierwszą kąpiel , kąpał ją M i dziecko było przeszczęśliwe:happy:
Vivieen powiedz mi jak lepiej wiązać w chuście takiego Malucha na kieszonkę czy kangurek? Bo jak w motaniu takich kruszyn to nie mam doświadczenia ...poradź!
Ania powodzenia żeby się rozkręciło :-)

Do góry