witam świątecznie
Bakusiowa gratulacje!!!!:-) Ja o tej godzinie właśnie wyjeżdźałam na Wigilię do rodziców
Fiolka u noworodków tak to już jest, raz pieknie śpia i jedzą a raz krzycza niewiadomo dlaczego, być może brzuszek go bolał po prostu...
Co do spania to ja śpię z malym nawet nie odkładam do łóżeczka dla mnie to i lepiej bo nie wstaję do niego tylko wyciągam cyc i już - co prawda mam juz syndrom zimnego cyca bo mały je ja przysypiam i on tak śpi na cycku gołym póżniej i tak cała noc na wierzchu hehe ale cóż to jeszcze takie oseski i najbardziej potrzebują ciepła mamy (czyt. zimnego cycka hehe)
Co do Wigilii to zaszalałas z tą bułką
ja staram się nie eliminować za wiele jedynie unikam cebuli, kapusty, smażonego (choć nalesniki jadłam lekko smażone już) wiadomo alkoholu i czekolady oraz orzechów i cytrusów a tak to jem wszystko
ma dni że boli go brzuszek ale to też norma bo przecież dziecię takie ma niewykształcony jeszcze przewód pokarmowy i co by nie zjeść to bole brzuszka miewać będzie niestety
Wczoraj na Wigilii jadłam pierogi ruskie, karpia, rybe po grecku, sałatkę no i sernika
po jakim czasie chodziłyscie już na takie pełne spacerki z maluchami? My jeszcze nie byliśmy bo albo nie ma kiedy albo pogoda do duszy ale może jutro nam się uda.
Nouke może to jednak od piersi? pisałaś ze ma mocno przepełnione:/