reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuski grudniowe

uffff wróciliśmy do domu:-)mamy załatwione zakupy prezentowe;-)
sarka i clodi super, że kikucik odpadł
misia Wam też błogosławionych świąt :tak:
basia tak jest zaciskamy :tak:
joanna , żebyś wiedziała że będziemy podejrzliwe, bo to jednak taki mały szok ale tak to wygląda w internecie niestety
aisha ja też myślę, że jest chora...
madlen 79 buziaczki i spokojnych, pełnych miłości świąt
aurelka ja kupiłam teściowej cienie do powiek i lakier do paznokci

reklama
Witam i ja po ciężkim i pracowitym dniu.

Od sprzątałam cały domek. Mąż pomógł mi z podłogami. A ze szwagierką piekłyśmy dziś prawie cały dzień... :/ Nogi mi już do d... chciały wejść... Upiekłyśmy dwa pierniki, sernik, placek nugatowo-kakaowy i bananowca. A jutro będę musiała wyprasować stertę prania, bo na wigilię tego już nie zostawię... :/ No i jeszcze ubieranie choinki teściowej (bo ze szpitala wyjdzie dopiero w wigilię)... Może Zuzka się nie zbuntuje i nie wyjdzie wcześniej... :p Teraz zasłużony odpoczynek :)

Hej Lasencje :-).
Zakupy porobilismy, moj Skarb sie "spelnia" w kuchni :-D dzis. Ja nie jestem w stanie. Leb mi peka wstyd sie przyznac ale prawie caly dzien przekimalam ze sciera na glowie, a i tak dalej peka... Nie wiem co jest, dawno mnie tak nie bolala glowa:/.. Mialam poogarniac ostatecznie, ale na szczescie jutro tez jest dzien. Trudno. Na szczescie na Wigilie i Swieta wychodzimy to za specjalnie gotowac nie trzeba i gosci raczej tez miec nie bedziemy miec, wiec tyle tylko co dla nas, aby bylo :-p.
My generalnie prezenty tylko dzieciom robimy. Aurelka moze tak jak Aisha pisze albo caly zestaw, albo jakis lepszy nie wiem zel pod prysznic z jakims deo i czesc :-D.

Wszystkim Naszym Mamusiom zyczymy zdrowych, spokojnych, radosnych i rodzinnych Swiat. Rozpakowanym Mamom duzo sil, szybkich powrotow do formy, duzo radosci z dzieciaczkow i na codzoen duzo usmiechu na buziach. Mamom w dwupaku (rowniez sobie :-p) zyczymy szybkich rozwiazan (bez przesady- chodzi o date, nie o godzinny porod :-D), zdrowych dzieciaczkow, nawalu mleczka(wtedy, gdy bedzie juz czas) bezbolesnych karmien. Wybaczcie ale ja nie umiem i nie lubie skladac zyczen :-D
Aha :-D i ze tak powiem, gdyby cos sie wydarzyc mialo po Wigilii to nie zapomnijcie o nas Lasencje :-D. Spokojnej nocy. Ja ide zaraz sie wykompac i chyba dalej spiochac :szok:

Witam się wieczornie ;-) U nas dziś znacznie lepiej. Mikuniowi przewaliło to co najgorsze. W dalszym ciągu temp w okolicach 37 ale już nie tak wysoko jak było wcześniej i nie jest taki marudny. Na szczęście nie zaraził Kacperka.
Adgama dzięki ;-) Właśnie u nas też dawali te zupy mleczne i stąd moje zdziwienie, że nie wolno :tak:
Eta gratuluję :-)
Noukie dzięki - mam nadzieję, że twój synuś szybko wyzdrowieje :tak: Jak Milo? Grzeczny? ;-)
Ankka zbieg okoliczności to miałaś konkretny. Dobrze, że trafiłaś na wspaniałych ludzi i że z Martusią wszystko dobrze. My też posiedzieliśmy w szpitalu dłużej ze względu na podwyższony CRP ale u nas obyło się bez antybiotyków bo samo leciało na dół.
Lilith śliczna Oleńka :tak:
Kasia_s dzięki ;-) To już sama nie wiem jak z tym mlekiem :-D
Nathani dziękuję ;-) A ty to się nie masz zamiaru rozpakować przed świętami?? ;-)
Ja dziś upiekłam serniczka i zrobiłam szyszek. Więcej powiedziałam, że nie pieke bo i tak nikt tego nie przeje. W dodatku przyjechali teściowie i przywieźli trochę wypieków bo mój teść ma imieniny w wigilię. Za to posprzątaliśmy z mężusiem całą chatę i ubraliśmy choinkę. Miki miał uciechę przy ubieraniu a Kacperek przespał takie wydarzenie :-D Idę się ogarnąć i w łózio.
Kolorowych snów ;-)

Witajcie.
Ja tesciowej kupilam wlasnie perfumy z zelem i balsamem. Nie wiedzialam, za bardzo co jej dac, z ciuchami ciezko, bo ona w pasie ma ok a w biuscie sie nie miesci, albo na odwrot, wszystko by musiala mierzyc. Zastanawiam sie czasem czy jej jeszcze gift card nie dolozyc.

Corka wreszcie zasnela, ja nie wiem skad ona bierze energie, caly dzien nie spala i teraz dopiero padla o 20 a i tak musialam ja na rekach uspac. Syn buszuje, oby teraz sie nie przekopal, bo ja mam tyle pysznosci w domu...:-D

ide jakis film obejrze, moze jest cos ciekawego w tv...

A ja dzis caly dzien z goraczka, kurcze nie wiem co za dzidostwo sie przypetalo
eek.gif
juz myslalam, ze powoli wychodze na prosta, ale tak naprawde to licho sie czuje
unhappy.gif
unhappy.gif
unhappy.gif
M od jutra ma wkoncu wolne, wiec mam nadzieje ,ze bede mogla i w dzien troszke pospac
wink2.gif

Lolcia dzieki Milo grzeczniutki on mi jeszcze nie plakal;-)

reklama
Do góry