reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuski grudniowe

wow, wchodze właśnie na forum prosić was o porade a tu takie kuku:baffled:
mnie też wydawało się to zbyt piękne, poród w domu, wspaniały mąż, teściowa bez skazy...

A wracając do mnie:zawstydzona/y: dziewczyny może wiecie co można brać na katar podczas karmienia? Dopadło mnie straszne katarzysko i jeszcze w gardle coś zaczyna drapać. Boje się brać rutinoskorbinu bo to lek, maliny i cytryna mogą uczulać...ehh a jutro przychodnia nieczynna:-(Ratujcie!!!

reklama
Ahhh mummy3 no tak, ja zauwazylam ze wiele jej tekstow powtarzalo sie w kolko jakby jechala z notatnika. Coz jej zycie bylo dla mnie za piekne, zadnych klutni i innych rzeczy, miala tupet.
Szkoda.
Kurde a co do tego kataru to nie mam pojecia, inhalacja z czosnku, soli fizjologicznej?

Dla mnie te posty były za długie i czytałam tylko to co mnie interesowało, reszta pobieżnie. Właściwie zaczęłam ją czytać dopiero później, bo z początku wrzucałam to do wora pt. TLDR ;-)

Fifka, Wasyl dzięki.

W teściową bez skazy mogę uwierzyć, sama mam taką ;-) no dobra, przeklina jak papuga na okręcie, ale jest kochana i bardzo nam pomaga. Poród w domu w US to pewnie też jakaś norma. Ale kurde, tak zmyślić całą historię życia? Jaki jest cel..? :confused:

Mowicie Marta???? Kurcze nie pamietam juz jak nasz poprzedni troll mial na imie, ja juz przezylam taka historie tu na forum byla dziewczyna, ktora byla opiekunka w Niemczech, a podszyla sie za ta kobiete, u ktorej pracowala, straszna historia bo usmiercila dziecko, a my jej w to uwierzylismy ja nawet swieczuszki w domu palilam:-:)-( przezylam to bardzo dlatego teraz troche nieufnie podchodze do takich postow:sorry2: mielismy tez jedna co ciagle zachodzila w ciaze, a okazala sie jakas nastolatka nabijajaca z nas, teraz ta:no:

Viv ja w szpitalu codziennie po cc dostawalam paracetamol, takze mozna;-) wozeczek kupilam maxi cosi mura dopiero teraz bo wszystko kupic na raz to trzeba niezle fundusze miec:baffled: jak wizyta????

Eta gratulacje;-)

Kruszonka na katar, cebulka kolo lozeczka, parowki z kropelkami mietowymi;-)
A ja znowu mam cos temperature juz ktorys wieczor z koleji:-( kolo 38 ale az mnie trzesie chyba to nie wplywa na malego?????

Ostatnia edycja:
A mi ona tak imponowała, byłam zachwycona jej postami i nic a nic nie wzbudzało moich podejrzeń :-(

Viv czy Ty jesteś ze śląska? Już któryś raz wmontowujesz w tekst słówko śląskie i tak sie zastanawiam. Bo ja 22 lata na śląsku mieszkałam i strasznie tęsknie i jak słyszę że ktoś po śląsku mówi to aż przyjemnie mi sie robi

reklama
Eta - gratuluję! Teraz przespanych nocy i Tobie i synkowi. :tak:
Fifka, Wasyl - ja również dziękuje za pokazanie całej prawdy. :tak:

Ciekawe kiedy mummy3 coś napisze. ;>

Ostatnia edycja:
Do góry