reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuski grudniowe

reklama
Cinamona gratuluję Ci bardzo i cieszę się podwójnie bo ja też mam termin na 20 grudnia:-)
Będziesz miała okazję usłyszeć serduszko Maluszka. Trzymam kciuki!
Bierz kwas foliowy i odżywiaj się zdrowo, witaminki najważniejsze:happy2:

Bulkaasia jedna tabletka nie moze zaszkodzic jak I jedna goraca kapiel czy cokolwiek innego

A apropos goracych kapieli juz wiem od czego boli mnie brzuch, za cieple kapiele. Z maya od razu byl tylko prysznic a tu wciaz kapiel glupia baba ze mnie
tez dzis kąpałam ale musiałam pocieszyć mało gorącą wodą;-(

kiss super
cinamona witaj i gratulacje

Ostatnia edycja:
hej kochane,witam sie z wami i znikam,:sorry2:
jakos ostatnio bez zycia jestem..ciagle spie..mam nadzieje,ze po srodowej wizycie ,jak uslysze bijace serduszko mojego skarbka,to bede miala wiecej energii:tak:
a tym czasem nie chce wam smecic :zawstydzona/y:
witam nowe garudnioweczki :-)
pozdrawiam wszystkie razem i kazda z osobna ;-)
nie nadrobilam was,sorki ale nie mam na to sily :zawstydzona/y:
udanego weekendu,oby pogoda dopisala :tak:;-)

Cinamona gratuluję Ci bardzo i cieszę się podwójnie bo ja też mam termin na 20 grudnia:-)
Będziesz miała okazję usłyszeć serduszko Maluszka. Trzymam kciuki!
Bierz kwas foliowy i odżywiaj się zdrowo, witaminki najważniejsze:happy2:

Z tym terminem to jeszcze nie wiem dokladnie, bo cykle mam nie za regularne 30-35 dni.
Zobaczymy co mi lekarz powie 7.05
Ale tak czy inaczej bedze gdzies ok 20.12 :-) fajnie, cisze sie ze to jeszcze w tym roku !!!
Folik i witaminy biore bo mi lekarz zalecil jak bylam w grudniu na wizycie i mowilam ze planuje ciaze.
Swoja droga nie spodziewalam sie ze tak szybko mi sie uda, bo mam zdiagnozowane PCO i myslalam ze potrwa to dobrych kilka miesiecy. Ale jak widac w dobrym dniu zadzialalismy hihi

Cinamona, Ankka superowo,mamy termin na ten sam dzień:-) Ciekawe, która z nas pierwsza urodzi:-)

Bulkasia córeczkę urodziłam 12 dni przed terminem, ale to przecież nie jest reguła, że za każdym razem jest tak samo. Aczkolwiek wcale bym się nie pogniewała, żeby na święta być w domku. Bo jak dzidzia będzie miała żółtaczkę i trza będzie leżeć z tydzień... To święta w szpitalu mi się nie uśmiechają :-(

reklama
Cinamona dla mnie najważniejsze aby było zdrowe chociaż chciałabym synka bo córcię już mam:-) no i w mojej rodzinie i męża to same dziewczyny. Potrzebny jest męski potomek:-D
Ankka ja córcię urodziłam 4 dni po terminie i jakby się teraz tak zdarzyło to bym rodziła 24 grudnia:-D. Prezencik na Boże Narodzenie!

Do góry