reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuski grudniowe

Ja tez dzis non stop cos w buzi miele :-) jak tak dalej pojdzie to w grudniu jak wieloryb bede wygladac :-D

Nathani generalnie uwazam, ze swoj rozum masz, ale sorry nie daje mi spokoju, ze bedac po trzech poronieniach ( i jak dobrze pamietam dwoch trudnych ciazach) lekarz Ci mowi ze Ci nie da tabletek a Ty, z calym szacunkiem nic. Ja na koniec Polski bym pojechala zeby je tylko zdobyc. Ale tak jak mowie kazdy swoj rozum ma. Mozesz sie na mnie gniewac ale mi na kolejne dziecko ciezko bylo sie zdecydowac po dwoch poronieniach, wiec moge sobie tylko wyobrazac jak Tobie jest ciezko......

reklama
Ja tez dzis non stop cos w buzi miele :-) jak tak dalej pojdzie to w grudniu jak wieloryb bede wygladac :-D

Nathani generalnie uwazam, ze swoj rozum masz, ale sorry nie daje mi spokoju, ze bedac po trzech poronieniach ( i jak dobrze pamietam dwoch trudnych ciazach) lekarz Ci mowi ze Ci nie da tabletek a Ty, z calym szacunkiem nic. Ja na koniec Polski bym pojechala zeby je tylko zdobyc. Ale tak jak mowie kazdy swoj rozum ma. Mozesz sie na mnie gniewac ale mi na kolejne dziecko ciezko bylo sie zdecydowac po dwoch poronieniach, wiec moge sobie tylko wyobrazac jak Tobie jest ciezko......

Aniu u nas wogole nie przepisuja sztucznego progesteronu:sorry:

Witajcie z samego rana..... dzisiaj wyjazd do W-wy na ślub brata (kolejny z resztą....) nie wiem jak wytrwam podróż i całe to wesele.... w szczególności, że nikt jeszcze nie wie... nie chcemy na razie nic mówić.....

no cóż udanej soboty i niedzieli :-D

wracam jutro :-D

buziole i dbajcie o siebie i maluszki :-D

witajcie dziewczyny:-)
Goko udanej imprezki.
Dziś pierwszy raz porządnie mnie zamdliło tak mi się zrobiło niedobrze, żę musiałam przerwać jedzenie.Kolejny piękny słoneczny dzień.
Ania - za co miałaby się gniewać, masz prawo do swojego zdania ;-)

Ostatnia edycja:
A u mnie pięknie słońce świeci:-)
Mieliśmy dziś na działke jechać, ale siostra przełożyła wizyte z wczoraj na dziś :-D Więc chyba jutro pojedziemy :-)

reklama
Dzień dobry Grudnióweczki:-)
Goko baw się dobrze ale z rozsądkiem;-)
Ja wczoraj nie mogłam zasnąć bo wciąż myślałam, że zaszkodziłam dzidziusiowi tym ibupromem. Modlę się aby tak się nie stało...
Mnie jeszcze nie mdli ale w pierwszej ciąży też nie miałam mdłości więc mam nadzieję, że i tym razem tak będzie. Za to strasznie wielkie mam pragnienie,piję,piję i tak go nie mogę ugasić. Rózne napoje sobie serwuje a tu nie pomaga:no:
Biorę się teraz za małe porządki, w domu cisza i spokój bo mąż pojechał do pracy a cóorka do polskiej szkoły.

Do góry