reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuski grudniowe

Hej dziewczynki, witamy nowe mamusie:tak:

Moje bezsennosci zamienily sie w nekacja sennosci i chodze jak Zombi:sorry2:

Ja tez tak kocham gorace kapiele i jak teraz sobie pomysle, ze musze siedziec w wannie z zimna woda to nawet nie wchodze, szybki prysznic i tyle, zreszta kilka dni temu poslizgnelam sie w wannie i juz wogole mnie odstrasza:sorry:

Ja tez sie wizyty u gina doczekac nie moge w czwartek:cool2:

reklama
Joanna ja też czekam na list ze szpitala i mam nadzieję, że szybko go dostanę. A NA SYNDROM DOWNA TO ROBIĄ TAK SAMI OD SIEBIE CZY tY O TO PROSIŁAŚ?

Ostatnia edycja:
no i wczoraj miałam 2 kreskę ale no wieczór były jakieś brązowe plamki a w nocy dostałam okres może trochę mniej leci niż zwykle ale jest , mdłości nadal mam i smakuje mi to co wcześniej nie jadłam :) ach wiem ze się łudzę ale dla pewności jak się skończy to i tak zrobię test bo a nóż widelec się okaże że wszystko gra :) w końcu pół kreski było :) a dziś na wesele już zaczynam się szykować :) więc drinka jakiegoś wypiję :)

Matik trzymam kciuki i mam nadzieję, że ta druga kreska potwierdzi sie za kilka dni. Na weselu baw się i wypij za lekkiego drineczka za może nowe życie w Tobie:tak:

Matik trzymamy kciuki;-)

A ja sie wkoncu zmobilizowalam i ogarnelam dol, nie umiem odpoczywac jak balagan w domu:zawstydzona/y::sorry2:

Bulkaasia tu gdzie ja mieszkam to Sami z siebie badaja przez usg plus krew

Noukie ja zaczelam od gory;) teraz zabralam sie za dol:) juz brak mi sil

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Matik jeszcze nie wszystko stracone:-)

Na Twoim miejscu bym się oszczędzała i zarejestrowała do gina :-p
I tak jak mówi bulkaasia

A ja właśnie odcedziłam ziemniaczki na kopytka ^^ I sklep osiedlowy zaliczyłam... Ale parno na dworze.... Masakra...

Do góry