reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuski grudniowe

Hej dziewczynki, witamy nowe mamusie:tak:

Moje bezsennosci zamienily sie w nekacja sennosci i chodze jak Zombi:sorry2:

Ja tez tak kocham gorace kapiele i jak teraz sobie pomysle, ze musze siedziec w wannie z zimna woda to nawet nie wchodze, szybki prysznic i tyle, zreszta kilka dni temu poslizgnelam sie w wannie i juz wogole mnie odstrasza:sorry:

Ja tez sie wizyty u gina doczekac nie moge w czwartek:cool2:

reklama
Joanna ja też czekam na list ze szpitala i mam nadzieję, że szybko go dostanę. A NA SYNDROM DOWNA TO ROBIĄ TAK SAMI OD SIEBIE CZY tY O TO PROSIŁAŚ?

Ostatnia edycja:
no i wczoraj miałam 2 kreskę ale no wieczór były jakieś brązowe plamki a w nocy dostałam okres może trochę mniej leci niż zwykle ale jest , mdłości nadal mam i smakuje mi to co wcześniej nie jadłam :) ach wiem ze się łudzę ale dla pewności jak się skończy to i tak zrobię test bo a nóż widelec się okaże że wszystko gra :) w końcu pół kreski było :) a dziś na wesele już zaczynam się szykować :) więc drinka jakiegoś wypiję :)

Matik trzymam kciuki i mam nadzieję, że ta druga kreska potwierdzi sie za kilka dni. Na weselu baw się i wypij za lekkiego drineczka za może nowe życie w Tobie:tak:

Matik trzymamy kciuki;-)

A ja sie wkoncu zmobilizowalam i ogarnelam dol, nie umiem odpoczywac jak balagan w domu:zawstydzona/y::sorry2:

Bulkaasia tu gdzie ja mieszkam to Sami z siebie badaja przez usg plus krew

Noukie ja zaczelam od gory;) teraz zabralam sie za dol:) juz brak mi sil

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Matik jeszcze nie wszystko stracone:-)

Na Twoim miejscu bym się oszczędzała i zarejestrowała do gina :-p
I tak jak mówi bulkaasia

A ja właśnie odcedziłam ziemniaczki na kopytka ^^ I sklep osiedlowy zaliczyłam... Ale parno na dworze.... Masakra...

Do góry