reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuski grudniowe

Właśnie wstawiłam pieczarkową i tak pięknie pachnie...ślinka mi leci na samą myśl:-)
Joanna mam nadzieję, że mi też zrobią takie badanie.
Dopisałam się na listę grudniówek,zapraszam te które jeszcze tego nie zrobiły. Im nas więcej tym lepiej:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
witajcie grudnióweczki

ja od rana na nogach. Byłam ze starszakiem-przedszkolakiem na lekcji muzyki, a później mega zakupach. Ciepło się u nas nareszcie zrobiło, a moi chłopcy bez letnich ubrań. Jeszcze zakupy do domu, pamki dla Antoszka. Jak to wszystko przytachałam do domu to myślałam, że padnę. M.in. w takich chwilach najbardziej brakuje mi mojego męża. :-(
Dobrze, że Antosiowa niania (złota kobieta) przyniosła nam zupę i gołąbki to nie musiałam stać przy garach.

Dziś pierwszy raz porządnie mnie zamdliło tak mi się zrobiło niedobrze, żę musiałam przerwać jedzenie.
to dobra wiadomość :-)

Ja wczoraj nie mogłam zasnąć bo wciąż myślałam, że zaszkodziłam dzidziusiowi tym ibupromem.
wszystko będzie dobrze, zobaczysz.

A mnie wykancza pomału te choróbsko;/.....
współczuję i zdrówka życzę. Najgorsze, że na tym etapie to niewiele leków nam można. Co bierzesz? Po moim przeziębieniu został jeszcze kaszel, niby już sporadyczny ale czasami jak mnie złapie to, aż do wymiotów. :zawstydzona/y:

Wczoraj bylam u lekarza i widzialam moja dzidzie ma cos ponad 2 cm i ma juz raczki i nóżki i widzialam jak nimi macha. Ogólnie wszystko ok. :-)
woooooowwwwwwww!!!!!!!! ale super!!!!!!!!! :-)

cinamona witaj! A prezent urodzinowy to faktycznie miałaś najlepszy z możliwych. :-)

nie umiem odpoczywac jak balagan w domu:zawstydzona/y::sorry2:
to tak jak ja. Tylko, że ja mam ten problem, że lubię mieć porządek, a nie cierpię sprzątać. :zawstydzona/y:

ja to samo jak bałagan to mam nerwicę! mąż z młodymi pojechał na jakąś impreze z pracy a ja zjadłam 2 pyszne kanapki i leże...i czytam forum i kusza mnie ciastka w czekoladzie eh eh

Ja tez lubie porzadek i sprzatac nawet lubie tzn. nie przeszkadza mi to wcale jak musze to robic.
Dzisiaj wlasnie jak wiele z nas wzielam sie za sprzatnie ale sil mi nie starczylo. Tylko przelecialam troche odkurzaczem i juz musialam sie na kanapie polozyc i odpoczac. Wczesniej nigdymi sie to nie zadarzalo, jak sie bralam za sprzatanie to jak maszyna.
Ach ten odmienny stan:-)

Witam. to i tutaj do was dołączę. Co do sprzatania to fakt mnie dziisaj tez wzielo ale sil brak (checi tez za duzo nie ma :p)

Matik - nie martw sie na zapas. Ja w jeden dzień zobaczyłam dwie kreski na teście a na drugi miałam plamienie. Byla to jednak stara krew. Po 6 dniach dostałam plamienia ze świeżej krwi, co się uryczalam to moje zalatwilam sobie szybko scan i zobaczyłam dwa serduszka :biggrin2: Kolejne 6 dni minelo i znowu plamienie ze świeżej krwi. Tzn było troszkę krwi na majtkach i jak sie podcierałam, wyglądało to jak bym @ dostała. Lekarze mnie tu jednak uspakajają ze dopóki jest tej krwi mlo nie ma sie co martwic. Jesli dostaniesz @ tak samo mocny jak zawsze albo mocniejszy to wtedy sie martw. Czasem kobiety przez pierwsze miesiace ciazy maja plamienia w tym czasie co @ by miała przyjść.
Milej zabawy na weselu

Ja tez lubie porzadek i sprzatac nawet lubie tzn. nie przeszkadza mi to wcale jak musze to robic.
Dzisiaj wlasnie jak wiele z nas wzielam sie za sprzatnie ale sil mi nie starczylo. Tylko przelecialam troche odkurzaczem i juz musialam sie na kanapie polozyc i odpoczac. Wczesniej nigdymi sie to nie zadarzalo, jak sie bralam za sprzatanie to jak maszyna.
Ach ten odmienny stan:-)

ja mam to samo. i ciągle spać mi się chce
no i ciastka mnie pokonały do chirurgów musiałam ;-)

Asiu ten brzuszek z planujemy dziecko to Twój??? A tego z google nie chce mi załadować;/...
Ja mam teraz mniej więcej taki sam:-p

Fogia nie lecze się niczym... Tzn noska zakrapiam nasivinem, zastanawiam się nad jakimś syropem na kaszel, bo pomału zaczyna się pojawiać i dusić. mam sinecod w domu i prospan :-D Ah.. dobrze, że mam małe dziecie w domu :-)

Nie nie nie jest moj:) na szczescie bo chyba bym juz w depresja wpadla ze tak szybko:)

Ania ja przy pierwszej ciazy brzuch dostalam malutki pod koniec 6 miesiaca a teraz nie
Mieszcze sie w zadne jeansy w ktorych chodzilam, fakt byly to skinny jeans no ale;);)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry